Zelfde Acteur Imdb

5x Rollen waarvan je niet wist dat ze door dezelfde acteur worden gespeeld

Als jij -net als wij- dol bent op films en series, heb je waarschijnlijk al een flinke lijst aan titels gezien. In deze films en series komen zoveel verschillende personages voorbij, dat je soms niet in de gaten hebt dat je bepaalde acteurs al herkent van andere iconische rollen.

Hieronder vind je een lijst met acteurs en actrices die je vast kent één bepaalde rol, maar vervolgens misschien niet terug herkende in een andere rol!

Abigail Cowen

Abigail Cowen kennen we natuurlijk van haar meest recente rol als Bloom in Fate: The Winx Saga, maar wist je dat ze ook een rol heeft gespeeld in The Chilling The Adventures of Sabrina als weird sister Dorcus? Had jij de link met haar compleet andere look? Ook verscheen de actrice kort in de spannende sci-fi serie Stranger Things. Zoals je op de foto hieronder kunt zien, is haar look ook hier weer totaal anders.

Abigail Cowen Rollen

James McAvoy

James McAvoy heeft ook een boel verschillende rollen gespeeld. Twee opmerkelijke voorbeelden hiervan zijn X-Men en Narnia. In de bekende filmreeks X-Men speelde James de rol van Xavier, de leider van de X-Men en professor op de Xavier School of Gifted Youngsters, maar je kon James ook al zien als Mr. Tummus in Narnia! Talk about verschillende soorten rollen…

James Mcavoy Rollen

Rachel McAdams

Oké, iedereen heeft de iconic movies Mean Girls en The Notebook weleens gezien. Maar had je ook al de link gelegd dat dezelfde actrice een van de hoofdrollen speelt in deze twee films? Terwijl Rachel McAdams in Mean Girls de rol speelt van de ‘Plastics’ queen Regina George, speelt ze in The Notebook juist de lieve Allie.

Rachel Mcadams Rollen

Kate Winslet

Divergent is één van de meest succesvolle science fiction filmreeksen van de afgelopen jaren en Kate Winslet mocht hier in de eerste twee delen de rol van slechterik Janine spelen. Maar had je bij het kijken van deze movie je ook gerealiseerd dat je Kate al veel eerder kende van haar iconische rol als Rose in de de hartverscheurende film Titanic?

Bekijk ook: 27x De meest romantische movies om dit weekend te kijken

Kate Winslet

Johnny Depp

De king van diverse rollen mogen we natuurlijk niet vergeten in dit lijstje: Johnny Depp! Johnny heeft allerlei soorten personages mogen spelen, van Willy Wonka in Charlie and the Chocolate Factory, tot The Mad Hatter in Alice in Wonderland en Jack Sparrow in Pirates of The Caribbean. Wat een acteertalent!

Johnny Depp

Beeld: IMDB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen