Hailey Justin CosmoGIRL

5x Tekenen dat Hailey Bieber zwanger is van Justin

Hailey Baldwin is alweer een tijdje getrouwd met onze ultimate guycrush Justin Bieber, waardoor ze inmiddels ‘Haley Bieber’ is geworden. Maar zou er nu ook een derde Bieber on the way zijn?

Fans waren verbaasd dat de twee al zo snel het huwelijksbootje in stapte. Deze commitment zorgde dan al snel voor de nodige relatieprobleempjes tussen de twee. Maar waarom zijn ze eigenlijk zo snel getrouwd? En waarom hebben ze deze struggles? Believe it or not, maar er zijn heus hints waaruit we kunnen afleiden dat er daadwerkelijk een baby Bieber onderweg is! Lees deze 5 signs en bepaal voor jezelf of jij het gelooft of niet.

1. Justin Bieber zei dat ‘ie werkt aan ‘het worden van de vader die hij wilt zijn.’

De zwangerschap roddels begonnen pas echt toen Justin een emotionele Instagram foto plaatste waarin hij tegen zijn fans vertelde over de vertraging van zijn muziek. Zijn laatste tour zou erg zwaar zijn geweest en nu moest hij zich focussen op z’n mental health. Maar in de caption stond ook de volgende zin: ‘I am now very focused on repairing some of the deep rooted issues that I have as most of us have, so that I don’t fall apart, so that I can sustain my marriage and be the father I want to be.’

Oftewel, hij wil graag werken aan zijn issues zodat hij zijn huwelijk kan behouden en de vader kan zijn die hij wil zijn. VADER! Wil je hiermee wat zeggen Biebs?

hailey bieber zwanger

hailey bieber zwanger

2. Hailey Baldwin/Bieber vertelde dat kinderen een meer een ‘naderende realiteit’ wordt deze dagen.

Afgelopen december vertelde Hailey aan Vogue Arabia dat ze heel erg van kinderen houdt en niet kan wachten ze zelf te hebben. Ze gaf toe dat nu ze getrouwd is met Justin, het krijgen van een baby een ‘closer reality’ is. Maar, ze zei wel dat ze het niet anytime soon zou willen. Achja, zulke dingen kun je niet altijd plannen Hailey.

3. Justin Bieber is een hele goede grote broer

Mocht je het niet weten: Justin is de oudere broer van drie jongere kinderen. Namelijk Jazmyn (10 jaar), Jaxon (9 jaar) en Bay (7 maanden). Justin lijkt een hele goede broer te zijn voor zijn jongere broertjes en zusje, en zou voor die reden ook een geweldige vader zijn. En misschien hebben Justin en Hailey bij het zien van zijn pasgeboren zusje zelf ook wel de babykriebels gekregen?

hailey bieber zwanger

4. Het verklaart waarom het stel zo snel wilt trouwen

Justin en Hailey bleken wel erg haast te hebben met het vastleggen van hun huwelijk. Een zwangerschap zou het antwoord voor deze rush kunnen zijn…

Maaaar dit zou wel betekenen dat Hailey inmiddels al een aantal maanden zwanger is, en als we naar een van haar laatste Instagram posts kijken is er nergens een buikje te bekennen. Misschien toch vals alarm?

hailey bieber zwanger

5. Het kan de reden zijn waarom ze hun grote bruiloft steeds blijven verzetten

Terwijl ze al sinds afgelopen september zijn getrouwd, hebben Justin en Hailey nog steeds geen grote feestelijke bruiloft gegeven voor al hun vrienden en familie. Deze stond eerder wel nog op de planning voor januari, maar werd vervolgens nog drie keer verplaatst en heeft nu nog steeds een onbepaalde datum.

Zou het dan toch kunnen zijn dat ze nog even willen wachten met hun grote feest totdat baby Bieber er is? Who knows!

LEES OOK:

Fotografie: Instagram @justinbieber

Bron: Seventeen door Carolyn Twersky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen