Het is je misschien al opgevallen, maar Millie Bobby Brown en Jacob Sartorious zijn totally in love. Nu vraag je je misschien af: ‘Wie is Millies boyfriend?’. Als dat het geval is, hebben we alle dingen voor je verzameld die je echt moet weten over deze jonge zanger.

 

Jacob begon met het plaatsen van anti-pest video’s op Vine

In zijn eerste Vine video’s ging hij het gesprek aan om het taboe over pesten te doorbreken. Later vertelde hij ook over zijn eigen ervaring met pesten.

 

Jacob brak door met Musical.ly

Toen Jacob begon met het plaatsen van covers op Musical.ly brak hij pas echt door. Jacobs eerste single Sweatshirt kwam uit in 2016 en heeft al meer dan 49 miljoen views.

 

Jacob is geadopteerd

Hoewel hij in Virginia is opgegroeid, maakte hij eind 2016 in een video bekend dat hij is geboren in Oklahoma. Hij vertelde in de video dat hij geadopteerd werd, omdat zijn ouders niet voor hem konden zorgen. Ook al heeft het zijn ups en downs, aan het eind van de dag zou hij zijn leven voor niets willen ruilen.

 

Jacobs eerste naam is Rolf

Pas toen Jacob zeven was, kwam hij erachter dat Jacob niet zijn eerste naam was. Hij had nooit begrepen dat je ook een tweede naam kon hebben. Iedereen noemden hem altijd gewoon Jacob. Fun fact: Rolf is ook de naam van zijn vader.

 

Jacob toert in april met The Vamps

Het lijkt erop dat Jacob in de voetstappen van Fifth Harmony terecht komt en nu mag gaan toeren met The Vamps. Toen Fifth Harmony nog bestond (#tbt), zongen ze samen met The Vamps het nummer Somebody to You bij de Austin Mahome tour. Misschien gaat Jacob ook het podium op met een van hun nummers? Anyway, hij is vast van plan om een geweldige show neer te zetten.

 

Fotografie: Instagram (@jacobsartorious) Bron: Seventeen