blake-lively-cg

6 Celebs die hun eigen stylist zijn

Wie heeft een stylist nodig, als je gewoon jezelf kunt zijn? Deze celebs waren het zat en doen gewoon hun eigen styling. En we moeten toegeven dat het ze er heel fashionable bij lopen.

 

Blake Lively

Gossip Girl actrice Blake Lively heeft geen stylist, maar doet haar eigen styling. Als ze er niet uitkomt, stuurt ze gewoon een appje naar een van haar beroemde designer friends. Much herkenbaar, maaruhhh dan gewoon een appje naar je bestie.

https://www.instagram.com/p/BB7pajxR4M7/?hl=nl&taken-by=blakelively

 

Taylor Momsen

Ook Taylor is haar eigen stylist. Ze houdt er niet van om in een bepaald plaatje te moeten passen. Vandaar dat ze haar eigen outfits uitkiest, die goed bij haar persoonlijkheid passen.

 

Solange Knowles

Als je naar haar outfits kijkt, hebben ze echt een retro feel. Niet heel gek, want haar big fashion inspiration is haar moeder Tina.

https://www.instagram.com/p/BjydFf8g3w-/?tagged=solangeknowles

 

Kate Moss

Kate weet precies welke looks haar goed staan. Door haar ervaring als model, heeft ze geleerd hoe je het best iets kan stylen.

https://www.instagram.com/p/Bj21tAUg77i/?hl=nl&tagged=katemoss

 

Camilla Belle

Actrice Camilla Belle is haar eigen stylist. Oké, niet helemaal dan. Voor fashionadvies ging Camilla altijd al naar haar moeder toe, in plaats van een stylist in te huren, gebruikt ze nu gewoon haar eigen moeder.

https://www.instagram.com/p/Bj2rFXklWE9/?hl=nl&taken-by=camillabelle

 

Rachel Bilson

Rachel houdt ervan om te experimenten met kleding. Uiteindelijk vond ze het zo leuk dat ze zelfs haar eigen schoenenlijn startte.

https://www.instagram.com/p/BWYUMShgFuy/?hl=nl&taken-by=rachelbilson

 

Lees ook: Nieuwe guilty pleasure: ‘Judge Me Niet’

Beeld: Instagram (@blakelively).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen