dylan-minnette 13 reasons why

6 Feitjes over Dylan Minnette

13 Reasons Why is dé serie waar iedereen het tegenwoordig over heeft. Na twee seizoenen zijn we best wel benieuwd wie er achter de rol van Clay Jensen zit. Hier zijn zes feitjes over Dylan Minnette aka Clay Jensen.

 

Dylan is geboren in Evansville, Indiana

As you might know, woont Dylan op dit moment in Los Angeles voor zijn acteercarrière. Maar wat je nog niet wist is dat hij voordat hij naar LA verhuisden, vijf jaar in Champaign, Illinois heeft gewoond.

 

Zijn eerste rol was in Drake & Josh

Dylan kreeg de kans om in een aflevering de rol van Jeffrey op zich te nemen. Waar het toen nog maar een klein rolletje was, heeft hij nu gewoon een van de hoofdrollen in 13 Reasons Why. Lekker bezig, Dylan!

 

Dylan heeft een relatie

Hij ontmoette Kerris Dorsey in 2014 op de set van Very Bad Day, waar ze broer en zus van elkaar speelden. Het klikte zo goed, dat ze nu samen een relatie hebben.

 

De naam Clay lijkt wel op zijn lijf geschreven

Van 2007 tot 2010 speelde hij Clay Norman in de tv-serie Saving Grace. Heel toevallig heeft hij nu ook de rol van Clay Jensen in 13 Reasons Why gekregen. Zelfs zonder het lezen van het boek, nailde hij de auditie. Dit was gewoon meant to be. Lees hier trouwens hoeveel de cast van 13 Reasons Why verdient.

 

Dylan is supermuzikaal

Hij is zanger en gitarist in een band. FYI: de band heet The Wallows en ze produceren indie-rock muziek.

 

Zijn celeb twin is Logan Lerman

Hij wordt vaak aangesproken door fans die denken dat hij Logan is. Zelfs als hij het netjes ontkent geloven sommige fans hem niet.

 

LEES OOK:

 

Beeld: Beth Dubber/Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen