Krijg je ook geen genoeg van Sierra Burgess is a Loser? Well, this is your lucky day, want wij hebben een paar grappige en verrassende feitjes voor je die ervoor gaan zorgen dat je de film alleen nog maar leuker gaat vinden.

Shannon Purser had haar eerste on-screen kus in de film

Alsof je allereerste hoofdrol in een film al niet genoeg druk met zich meebrengt, had Shannon ook nog eens haar eerste on-screen kus in de film. En je raadt het al, dat was natuurlijk met niemand minder dan iedereens nieuwe vriendje Noah Centineo. Woah woah woah, jealous much? Shannon vond het doodeng. ‘Yeah that was horrifying’, zegt ze tegen Entertainment Tonight. ‘I was not prepared for that at all.’ Lees hier meer over hoe het is om met Noah te zoenen.

 

Het is niet de eerste keer dat Shannon voor de camera zingt

Je was misschien verrast toen je Shannon hoorde zingen in de film, maar dit deed ze al eerder in Rise, waarin ze Annabelle speelde, een lid van de drama club. Ook in Riverdale waar Shannon de rol van Ethel Muggs speelt, zingt ze tijdens de musical-aflevering van seizoen twee. Hopelijk krijgt ze ooit ook de kans om haar pianokunsten in een film te laten zien, want ze is zo damn good!

https://www.instagram.com/p/BX1CI4Bh3xX/?utm_source=ig_embed

 

Jamey heeft geen achternaam

We weten allemaal dat de achternaam van Peter uit To All the Boys I’ve Loved Before Kavinsky is, maar in Sierra Burgess is a Loser heet Noah Centineo gewoon Jamey. Thats it. Screenwriter Lindsey Beer bevestigt dat de rol van Jamey nooit een achternaam heeft gekregen.

 

De film is gebaseerd op een oud toneelstuk

Cyrano de Bergerac. Ja, waarschijnlijk heb je het niet gezien, maar er zijn een hoop overeenkomsten. Aan de andere kant is de film ook weer heel verschillend, omdat het verhaal in een totaal andere setting en in een andere tijd plaatsvindt.

 

Cochise Zornoza is in het echt ook doof

In de film speelt hij Ty, het dove broertje van Jamey. Dit is zijn eerste echte filmrol!

 

Noah is in het echt meer een Jamey dan een Peter

Volgens onze Insta-poll vindt de meerderheid Peter leuker dan Jamey, maar toch ziet Noah zichzelf meer als een Jamey IRL. ‘If I’m in an environment or circumstance that calls for, like, a Peter-like ego-aggressive mentality to come out, then sure. But in my day to day, most of the time, I stick to Jamey,‘ zei hij tegen Entertainment Tonight.

 

LEES OOK: Noah Centineo vertelt over zijn first times

 

Fotografie: Netflix, Sierra Burgess is a Loser