Ed Sheeran

6x Ed Sheeran liedjes die je weer op je afspeellijst moet zetten

Ed Sheeran mag vandaag 29 kaarsjes uitblazen! Hoe kan je nu beter zijn verjaardag vieren dan door zijn liedjes weer eens op je afspeellijst te zetten?

1. The A-Team

Een van Ed’s eerste hits en oh wat is hij zoet! Deze brengt heel wat memories terug, right? Ed heeft zichzelf niet voor niks op de Nederlandse kaart gezet met dit fijne liedje…

2. Thinking Out Loud

Als dit niet een van de meest gebruikte liedjes van Ed is voor op bruiloften, weten wij het ook niet meer. Alleen de clip al zorgt ervoor dat wij tranen in onze ogen krijgen… Deze man kan zingen, maar dansen, daar is hij ook niet bepaald slecht in – we like!

3. I See Fire

Dit heerlijke liedje is geschreven voor de film The Hobbit en doet ons dan ook echt denken aan dwergen en draken. Hij is gevoelig, er zitten fantastische uithalen in en de passie straalt ervan af. Wij hebben altijd het idee dat we door een magisch bos lopen als we dit nummer horen, jij ook?

4. Shape of You

Een heerlijke track voor op de dansvloer, maar natuurlijk ook gewoon als je in je eentje in je kamer losgaat. Helemaal als jij die ene hottie hebt gespot… Tip: de akoestische versie is ook to die for!

5. Sing

Sing is echt een lekker nummer voor als je in een goede mood wil komen. Hij is bold, hij is vrolijk, je kan heerlijk meeblèren en er zit een chille beat in – wat wil je nog meer?!

6. Don’t

Ed Sheeran op zijn meest sassy, die kunnen we natuurlijk niet vergeten. In Don’t zet hij een lover – er gaan nog steeds geruchten dat dit nummer over Taylor Swift is geschreven – op haar plek. Hij is brutaal, hij heeft weer een lekkere beat en het is leuke uitdaging om de snelle lyrics met meneer Sheeran mee te ‘rappen’. Lukt het jou?

Lees ook:

Beeld: Instagram @teddysphotos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen