geheime instagram accounts van celebs

6x Geheime instagram-accounts van celebs

Het is best wel makkelijk om je fave celeb te vinden op Instagram, maar wist je dat sommige celebs finsta’s (fake Instagram-account) hebben? Of het nu voor hun dier of geheime persona is gemaakt, deze accounts wil je volgen!

1.Cole Sprouse

Dit account komt misschien als een verassing voor de hardcore Riverdale fans. Cole Sprouse had dit account al long before hij lid werd van de Archieverse. @camera_duels is een account vol met plaatjes geschoten door Cole van mensen die stiekem een foto van hem dachten te maken. Thats what we call photoception. Los van dat het hilarisch is, maakt het ons ook bewust dat je altijd toestemming moet vragen voordat je een foto van je favorite celeb maakt.

2. Justin Bieber

View this post on Instagram

i miss you posty answer your Facetime buddy

A post shared by Skylark Tylark (@skylarktylark_) on

De Biebs alter ego, Skylark Tylark, heeft z’n eigen Instagram account. Hoewel Tylark niet veel op zijn account te vinden is, geeft het ons een hilarisch kijkje in de bromance tussen Bieber … uhh … Tylark en Post Malone.

3. Sophie Turner

View this post on Instagram

You gotta live the life mayn

A post shared by Passionate Bout The Saus (@sophiessausagereviews) on

Een Instagram-account dedicated to food is best wel populair, maar heb jij er al eentje gezien die volledig in het teken staat van worst? Sophie Turner vond dat daar verandering in moest komen. Zij heeft een Instagrampagina waar ze worsten van over de hele wereld reviewt. Je vraagt je bijna af waarom niemand anders hier eerder aan heeft gedacht.

4. Ariana Grande

View this post on Instagram

hiujndndnnfndnddnnnndneje j

A post shared by Piggy Smallz (@realpiggysmallz) on

Piggy Smalsz verschijnt wel vaker op het Instagram account van Arianna, maar het is op zijn eigen account waar hij de ster van de show is. Lees ook ons artikel over Ariana’s nieuwe tattoo!

5. Bella Hadid

https://www.instagram.com/p/BhWR8KhgUB6/?utm_source=ig_embed

Het is geen verassing dat Bella dol is op Japan. dus het is ook niet zo weird dat ze een finsta heeft gemaakt tijdens één van haar reizen daar. Zo kwam Rebekka tot leven, haar alter ego. Hoewel Bella daarna vaker het land heeft bezocht, is het op Rebekka’s Insta aardig stil.

6. Bella Thorne

View this post on Instagram

Dats me

A post shared by Thatweirdbitchbella (@thatweirdbitchbella) on

Finsta is een leuke manier om grapjes te delen en te laten zien dat celebs zichzelf niet zo serieus nemen. Dat Bella Thorne een good sense of humor heeft, blijkt uit haar finsta. Daar deelt ze meme’s en grapjes over zichzelf. Lees hier meer over Bella Thorne!

Meer lijstjes:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen