6x nieuwtjes over onze favoriete PLL actrices

Als je je afvraagt hoe het met de cast van Pretty Little Liars gaat, lees dan gauw verder, want de PLL-actrices hebben niet stil gezeten en wij hebben de leukste nieuwtjes voor je op een rijtje gezet! Starting met je nieuwe favoriete serie You. O ja, en check vooral ook even Lucy Hale’s secret tegen puistjes. Sst, niet door vertellen.

Je kunt NU de serie You kijken met Shay Mitchell

Het verhaal gaat over Beck, een meisje dat gestalkt wordt door Joe, die btw wordt gespeeld door Penn Badgley! Shay speelt Becks beste vriendin Peach. ‘It’s juicy… It still has all those elements that PLL had’, zegt Shay tegen Entertainment Tonight. Volgens haar bevat de serie mysterie en romantiek en is het ook een thriller net als PPL, maar dan volwassener. ‘It deals with a lot of crazy things like PLL did, but it’s a different storyline. If you loved PLL, you’re gonna absolutely love You.’ De serie die gemaakt is door dezelfde makers als Riverdale, ging 9 september in première.

https://www.youtube.com/watch?v=cKOhno0IMpA

 

Janel Parrish is getrouwd!

Onze geliefde Mona (of zien we haar nu liever als Lara’s zus Margot?), trouwde afgelopen zaterdag met haar lief Chris Long op haar geboorte-eiland Hawaï. We moeten nog even wachten op een foto van haar jurk, maar in haar rehearsal outfit ziet ze er al prachtig uit! Naast vrienden en familie waren ook Brendan Robinson en Marlene King van Pretty Little Liars aanwezig en Logan Browning en Natalia Ramos waar Janel mee samenwerkte in Bratz: The Movie.

https://www.instagram.com/p/BngH7_ZgX_1/?taken-by=janelparrish

 

Lucy Hale gebruikt blikjes Red Bull om haar pukkels te icen

We hebben allemaal al gehoord van tandpasta en andere creatieve technieken, maar Red Bull is ook voor ons nieuw! Afgelopen woensdag deelde Lucy in haar Insta-story haar geheim. ‘Icing zits w redbull before bed. Try it. Love It’, schreef ze in haar caption. Well, why not give it a try?

 

Ashely Benson heeft een relatie met Cara Delevinge

Oké, dit overdrijven we misschien een beetje, maar de twee werden in augustus zoenend gespot op de luchthaven van Heathrow. En ze worden regelmatig hand in hand gezien. Ze zouden elkaar hebben leren kennen op de set van Her Smell, een film waar ze beiden in acteren. Afgelopen zondag waren Ashley en Cara in Toronto om de film te promoten. Ze hadden het hier erg gezellig, maar maakten helaas geen statement over hun relatie. No worries, we will wait. Lees hier meer over hun eerste vastgelegde kus.

https://www.instagram.com/p/BmepzLonZjg/

 

Troian Bellisario is zwanger

Troian, die we liever gewoon Spencer noemen, is getrouwd met Patrick J. Adams, die weer bekend is van zijn rol als Mike Ross in Suits. De twee delen weinig van hun zwangerschap in de media, maar volgens berekeningen van The Sun, zal hun eerste kindje er begin 2019 zijn.

 

Sasha Pieterse keert terug als Allison in Pretty Little Liars: The Perfectionist

Lees hier meer over de spin-off!

 

Weet jij alles over Pretty Little Liars? Doe de test!

 

Fotografie: Pretty Little Liars

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen