Noah Cyrus is a rising star. Ze kan niet alleen zingen maar ook acteren gaat haar goed af. Last but not least is ze ook nog eens het jongere zusje van Miley Cyrus. Meer weten over Noah? Read On!

1

You remember Hannah Montana? Noah was te zien in de film als achtergrond danseres. Daarnaast acteerde ze ook in 6 afleveringen van de Disney serie Hannah Montana.

 

2

Rond 2009/2010 maakten Noah Cyrus samen met haar vriendin Emily Grace Raeves een webshow. De show heette ‘The Noie and Ems Show’.

 

3

Noah heeft haar eerste single gereleased toen ze nog maar 16 was. Haar debuut single ‘Make Me (Cry)’  viel meteen in de smaak en werd een groot succes. In case you didn’t know, 16 is ontzettend jong om al een hit uit te brengen.

 

4

Ze is een echte dierenliefhebster.  Noah groeide op in Nashville en rijdt haar hele leven al paard. Later kwam ze pas in de music industry terecht. Op haar 13e verjaardag riep ze iedereen op om geld te doneren in plaats van een birthday gift te geven. Zó cute!

 

5

Noahs role model is haar zus Miley Cyrus. Ze heeft er dan ook totaal geen problemen als mensen haar met Miley vergelijken. Doordat ze familie zijn lijken hun stemmen op elkaar en dat zal ook altijd blijven. Later hoopt Noah net zo populair te worden als Miley.

 

Fotografie: BrunoPress/Wenn