Dodie Clark

6x Wat je nog niet wist over Dodie Clark

Haven’t you heard of her?! Oké laten we je snel bijpraten. Dodie Clark is een Britse singer-songwriter en maakt video’s op YouTube. Meer weten? Read On.

1. Eerste nummer

De allereerste video op Dodie haar kanaal was een nummer die ze zelf had geschreven. Dodie is born to be a singer-songwriter! Rain heet het nummer, je raad het al het nummer gaat over regen.

2. Interwined

Ondanks dat Dodie nog geen contract had getekend, besloot ze haar eerste EP ‘Interwined’ uit te brengen. In de eerste week na publicatie belande de EP op nummer 35 in de officiële UK album charts. You go girl!

3. Mental health

Dodie houdt van taboes doorbreken. Ze praat daarom ook open over haar mental health. Daarnaast kwam ze in 2015 als biseksueel uit de kast. Niets om voor te schamen zou je denken, maar helaas word dat niet altijd door iedereen geaccepteerd. Vandaar dat ze hier ook open oververteld op haar YouTube kanaal.

4. Co-host

Dodie was te zien als co-host bij CokeTV. Samen met YouTuber Manny Brown presenteerde ze voor de show van Coca Cola. En OMG Dodie mocht daarvoor zelfs gaan skydiven!

5 Familie

Niet alleen Dodie is online te vinden, haar zusje Heather heeft ook haar eigen YouTube kanaal ‘ItsJustHedy’. Bij Dodie kan je terecht voor de zangvideos en bij haar zusje voor tekenen. Naast een zusje heeft Dodie een broer genaamd Lain. Ook heeft ze superveel liefde voor haar katten Tufty en Muffin.

6 Concert

Dodie is super muzikaal. Ze kan piano, gitaar en natuurlijk ukelele spelen. Laatst deed ze een tour door Europa. Het concert in Nederland was binnen 2 seconden uitverkocht. 2 seconden!!

LEES OOK:

Fotografie: Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen