AnselElgort-cg

7 normale mensen die gedatet hebben met een celeb

Het is de droom van iedere fangirl, een date met je celeb crush. Voor sommige mensen is deze droom ook echt uitgekomen. Benieuwd welke celebs wel eens gedatet hebben met ‘normale’ mensen? Lees dan snel verder!

 

Eleanor Calder en Louis Tomlison

Eleanor en Louis hebben gestudeerd aan dezelfde school. Ze begonnen elkaar te daten, maar dat stopte al snel toen Louis op tour ging met One Direction.

View this post on Instagram

🙂

A post shared by Louis Tomlinson (@louist91) on

 

Sophia Smith en Liam Payne

Sophia en Liam kenden elkaar al lang via school, dus voordat One Direction bestond. De twee oude vrienden kregen in 2013 een relatie met elkaar, maar as you might know is dat alweer uit. Zelfs als je niet eindigt met je celeb crush, kun je er een nieuwe bestie aan overhouden zoals Eleanor en Sophia. #FriendshipGoals

 

Danielle Ceasar en Jake T. Austin

Danielle was een fangirl van Disney-ster Jake T. Austin. Ze stalkte hem vijf jaar op social media en ontmoette de ster voor het eerst bij een signeersessie in New York. Uiteindelijk sloeg in 2015 de vonk over en begonnen de twee met elkaar te daten.

https://www.instagram.com/p/BTz3fPwFm-x

 

Danielle Deleasa en Kevin Jonas

Danielle heeft niet alleen gedatet met een celeb, nee ze trouwde er ook mee! Toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten op een vakantie op de Bahamas, had Danielle nog geen idee wie The Jonas Brothers waren.

 

Miles Teller en Keleigh Sperry

De Divergent-acteur begon te date met model en actrice Keleigh in 2013. De liefde bleef en in augustus 2017 deed Miles een aanzoek. De plek? Midden op een safari.

https://www.instagram.com/p/BfMW4A9BgyC

 

 

Violetta Komyshan en Ansel Elgort

Ansel en Violetta daten al met elkaar sinds high school. Violetta is professioneel balletdanseres en dat is ook precies wat Ansel zo leuk aan haar vindt. “I love when a girl is like, ‘I can’t hang out. I have to go to class.’ And I go pick her up and she’s all sweaty in a leotard with her hair in a bun. That’s the hottest thing ever.”  Vertelde hij in een interview met Elle.

https://www.instagram.com/p/Bhu6XPCFzZE

 

Maisie Williams en Ollie Jackson

Maisie Williams, bekend van Game of Thrones, ontmoette Ollie op school. In 2015 hadden ze al een paar dates gehad, maar in oktober 2017 maakten ze hun relatie ook echt #instaofficial. En dat moest natuurlijk gevierd worden met een citytrip naar Parijs.

https://www.instagram.com/p/BcC81sEgHU6

 

Bron: Seventeen. Beeld: Brunopress.

Lees ook: Hoe romantisch ben jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen