7x de leukste celeb posts van dit moment

Celebs zijn super actief op social media these days en wij zijn ze dankbaar want dit levert de leukste posts op!

Op nummer 1, Badgal Riri en haar precious drankje

Als je denkt dat Rihanna een ander leven heeft dan ons? Think again. Oké, de rijkdom daar gelaten dan. Riri chilled op haar vakantie ook gewoon op een floatie in de zon. En net als ieder ander kukelt ze hier ook van af. Zo herkenbaar… Één ding dat de super badgal dan wel weer voor mekaar krijgt is haar drankje redden van het water. En gelukkig, stond dit allemaal op haar Snapchat! You go Riri!

 

Kylie’s doghouse

Ja, je leest het goed.  Niet alleen is het huis groter dan je slaapkamer, het heeft nu ook nog is airconditioning!
Op haar Snapchat deelde ze een video waarin ze zegt dat het huis ‘almost done’ is. Excuse us? Bijna klaar? Meid, we willen hier zelf wonen! #jaloersopkylieshonden

View this post on Instagram

Kylie’s new doghouse 7/3/18

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

 

Lifesaver Lili Reinhart

En de Award voor lifesaver gaat naar… Lili Reinhart!!! Dit was natuurlijk geen echte Award tijdens de 2018 MTV Movie & TV Awards, maar Madelaine Petsch zou hem best mogen weggeven. Op haar Instagram liet ze namelijk weten dat Lili haar had gered van een red carpet blote billen show!

 

OMG stiefmoeder goals!

Tijdens een weekend weg in Idaho doet Jennifer Lopez samen met haar dertienjarige stiefdochter Natasha, de volle choreografie van haar hit Dinero.  Awesome! De trotste vader en vriend van JLo, Alex Rodriquez (ex-baseball player) filmde het optreden en plaatste de video op zijn Instagram.

View this post on Instagram

#dinero #tashi @jlo

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

 

Queen Bey gestrand op haar floatie

Helaas hebben we het niet over een fancy opblaas flamingo maar over een floating stage, oftewel een drijvend/vliegend podium. Wie niet bij de On the Run tour || aanwezig was, heeft vast filmpjes voorbij zien komen van het concert. Zo niet, B & J hebben bij ieder concert een podium dat door de lucht vliegt. Bij het concert in Polen kwam het ding door een technische fout vast te zitten en moest Beyonce via een ladder naar beneden klimmen. Het is dan misschien geen filmpje dat door haarzelf op social media is gedeeld maar epic is het wel! Hoe dan ook, ook als ze van een ladder afklimt is ze flawless.

 

Savage KK

Voor wie het soapachtige leven van de Kardashians niet volgt… Tristan Thompson is vreemd gegaan bij Khloé Kardashian. Maar alles is inmiddels ook alweer bijgelegd. Ze vierde Khloé’s verjaardag bij Kim thuis. Savage is she is, voor Kim het perfecte moment om Tristan te confronteren met het feit dat hij iedereen heeft geblokkeerd op Instagram. Hij moet haar ontblokken en tot ons grote plezier heeft ze alles gefilmd op haar Snapchat!

 

De ‘Grande’ Finale van deze lijst: Petiana Grandson

Que? Je leest het goed, ook Ariana Grande en haar verloofde Pete Davidson zijn bekroond met een koppelnaam. Honest 2 God Knock Me Out, als we niet zo dol op Ari waren geweest, waren we inmiddels kotsmisselijk geworden van alle kleffe berichtjes en video’s, maar de love birds komen er mee weg. Het was nog moeilijk kiezen welk filmpje de lijst zou halen. De karaoke sessie? De swing dance moves? Die waarin ze over Harry Potter praten? Allemaal over de top cute. Maar we gaan toch voor het filmpje van Ariana die een gek dansje doet voor een baby in een kinderwagen.

https://www.instagram.com/p/BklaAQln7QH/?utm_source=ig_embed

LEES OOK: STORMI’S SCHOENENCOLLECTIE IS NU AL €18.000 WAARD

 

Fotografie: Instagram @Baleralert & Snapchat @Rihsnapchat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen