Vaderdagfilms

7x De leukste vaderdagfilms

Zondag is het niet alleen chilldag, maar ook vaderdag! Het perfecte moment om met je pa en andere aanhangsels deze vaderdagfilms te kijken.

De leukste vaderdagfilms

Coco

We beginnen meteen maar met deze cute Disney-film waar liefde voor familie en vaders centraal staan. De film is niet alleen ongelooflijk sweet – waar zelfs je pa een paar traantjes voor zal laten, maar ook grappig. En laten we de swingende muziek niet vergeten!

Taken

Je vaders ergste nachtmerrie, maar ook meteen je vaders favoriete film. Wanneer Liam Neelson’s dochter ontvoerd wordt, zet hij alles op alles om haar terug te krijgen.

Train to Busan

Zijn je pa en jij horrorfans, dan kunnen jullie samen gruwelen van deze film. Wanneer een workaholic vader zijn dochter naar haar moeder wil brengen, breekt er een zombie apocalypse uit. Hij moet z’n kleine meid niet alleen tegen de ondode monsters beschermen, maar ook tegen de veel grotere springlevende monsters in de trein.

Van actie tot classic

Armageddon

Deze film gaat over de relatie tussen een stoere vader, gespeeld door Bruce Willis, en een dochter gespeeld door Liv Tyler. Natuurlijk zit deze film vol actie en avontuur – want, Bruce Willis – maar ook de allergrootste tearjerker-scene in de geschiedenis van vader-dochterfilms.

Die Hard

Deze films is net als de vorige famous, vanwege z’n Bruce Willis-actie en sensatiepakket. Wij snappen wel dat Bruce’s opdracht om de wereld te beschermen tegen een bende terroristen iets belangrijker is dan het kerstfeestje met z’n gezin, maar of de familie dat ook begrijpt? De hoofdrolspeler struggled de hele reeks tussen de relatie met zijn kids en z’n rol als wereldbeschermer. Je vader is zeker blij met een Die Hard-marathon!

Lion King

Deze Disney-film is de king of Disney, waar vader en zoonrelatie centraal staat. Het verhaal hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. De film is een leuk voorproefje voordat de live-action versie in première gaat. Misschien is een ticket naar de nieuwe versie een leuk cadeautje na afloop van deze film?

Daddy Day Care

Deze film is lachen, gieren, brullen geblazen. Eddie Murphy begint met vriend en collega-vader een kinderdagverblijf en dat zorgt voor komische gebeurtenissen.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen