liedjes-beachy-vibe

7x liedjes met een beachy vibe

Met dit heerlijke weer is het strand natuurlijk een prima plek om te vertoeven. Deze 7 liedjes geven je nog meer een zomergevoel dankzij hun fijne beachy vibe. Geloof ons, deze ga je draaien op repeat! Let’s go to the beach, beach…

1. Follow The Sun – Xavier Rudd

Als het woord ‘sun’ in de title zit, moet hij je wel beach vibes geven, toch? Dit heerlijke relaxed liedje met chille gitaardeuntjes is ideaal voor een ontspannen momentje op het strand. Wij zien de zonsondergang al helemaal voor ons, jij?

2. Ily (I love you baby) – Surf Mesa ft. Emilee

Wanneer dit liedje begint te spelen zien wij onszelf al met onze lover over het strand wandelen. Of surfen op een paar fantastische golven. Of in een hangmat tussen twee palmbomen chillen… You get the picture!

3. Lemonade – Adam Friedman & Mike Posner

Een heerlijke song om op weg te dromen op je luchtbedje op de zee, right? Of om te genieten van een drankje op het terras van een strandtent. Wij zijn in ieder geval verliefd op dit chille liedje en de fantastische stem van deze man!

4. Coconut Tree – Mohombi ft. Nicole Scherzinger

“Under the coconut tree…” Wat een heerlijk, vrolijk liedje is dit van twee artiesten die al meerdere lekkere en zomerse hits op hun naam hebben staan. Deze willen wij wel op onze oren hebben tijdens een zonsessie op ons strandbedje, jij?

5. Summertime – Stick Figure (ft. Citizen Cope)

Dit nummer doet ons denken aan een hippe variant van reggae – we like! Wij worden er in ieder geval mega zen van en de songteksten zorgen voor een smile op ons gezicht. Hoe kan je hier nu niet door aan het strand denken? Juist: onmogelijk!

6. If we never met – remix – John K & Sigala

Ook strandfeestjes zijn natuurlijk om van te genieten en daar is deze tune een perfecte keuze voor. De diepe stem van John K en de danceable deuntjes van Sigala maken dit liedje een echte beach song. Zin om te dansen?

7. Lay Your Head On Me – Major Lazer ft. Marcus Mumford & Diplo

Major Lazer kennen we natuurlijk van andere grote hits, zoals Lean On, en ook dit is weer een topper. Dit nummer op je oren, onder een parasol op je handdoekje met een licht briesje en uitzicht op de zee… Zie jij het al voor je? Wij wel, hoor!

 

LEES OOK:

 

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen