Celebtattoosig

8x tattoos van celebs met een te schattige betekenis

Tegenwoordig kijken we er niet meer van op als celebs een mooi plaatje laten tatoeëren en veel van deze tattoos hebben een vaak een speciale betekenis. Wij vonden acht celebs met tattoos met de meest hartverwarmende background stories ever.

1. Dove cameron

De actrice liet een mooie tattoo zetten ter herdenking van haar vriend en tegenspeler Cameron Boyce die in 2019 is overleden in zijn slaap aan epilepsie. De tattoo, een pistool waar een roos uitschiet, staat voor Cameron’s anti-gun violence initiatief. Cameron had ook een samenwerking met een campagne die merchandise verkoopt met hetzelfde design, ‘to help end gun violence and cure epilepsy.’ ‘Cameron was the most beautiful soul most of us will even know,’ schreef Dove op haar Instagram.

2. Ariana Grande

De popster zette een eerbetoon voor de slachtoffers van de terroristische aanslag in Manchester die plaats vond tijdens haar concert in 2017. Bij de aanval vielen 22 doden en meer dan 500 gewonden. Een jaar na de aanslag liet Ari een bij achter haar oor tatoeëren, het symbool van Manchester. Ze postte er een foto van op Instagram met de caption: ‘Forever’  

3. Justin Bieber

Justin Bieber heeft inmiddels zijn hele lichaam volstaan met tattoos, maar tussen al die tattoos zit een kleine ‘G’ verstopt. ‘Dit is voor het sterkste koppel dat ik ken, Chad en Julia Veach! Hun dochter is geboren met Lissencephaly (Een hersenafwijking). Ze is geweldig en heeft de liefste ziel. Jullie maken mij een beter persoon, ik heb geluk met jullie in mijn leven.’ Wat lief!

Check hier de nieuwe nek tattoo van JB die verwijst naar zijn ex-lover!

4. Kylie Jenner

De realityster is extreem close met haar oma, Mary Jo. Zelfs zó close dat Kylie een tattoo heeft laten zetten ter ere van haar oma: de naam van haar oma in haar favoriete kleur, met het handschrift van haar opa.

5. Demi Lovato

Demi heeft haar overleden oma, ‘Memaw’, geëerd met een portret op haar voorarm. ‘Dit is voor jou, memaw. Jij, toen je 26 jaar oud was op mijn arm, terwijl ik zelf 26 ben. Dit is mijn meest betekenisvolle en mooiste tattoo die ik heb.’ Demi’s oma is in 2016 is overleden.

6. Joe jonas

Samen met zijn vrouw, Sophie Turner, liet hij een tattoo zetten ter ere van hun overleden opa’s. Joe liet een foto van zijn opa in legeruniform in de vorm van een postzegel tatoeëren.

7. Sophie Turner

Sophie Turner liet een subtiele ‘G’ op haar pink zetten ter ere van haar opa, die haar altijd haar held is geweest.

8. Vanessa Bryant

De vrouw van de overleden basketbalspeler Kobe Bryant, plaatste meerdere video’s op Instagram van tattoos die ze heeft laten zetten ter ere van haar overleden man en dochter Gianna.

LEES OOK:

Bron: People magazine | Beeld: Instagram @dovecameron & @arianagrande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen