to all the boys i've loved before

8x ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ nieuwtjes

HOLD UP, Netflix is on fire! Eerst brengen ze de hilarische film Set It Up uit. Vervolgens zwijmelen we massaal weg bij The Kissing Booth en hopen we allemaal dat er een vervolg komt. En alsof dat nog niet genoeg is, is er nu To All The Boys I’ve Loved Before waarvan het veilig is om te zeggen dat dit onze favoriete teen rom-com van het jaar is. Yup, we said it. Hier zijn acht feitjes die je wilt weten over de film der liefde.

Het boek en de film verschillen van elkaar

Zoals je vast al weet, is de film een verfilming van de gelijknamige New York Times bestseller. Toch gebeuren er in de film andere dingen dan in het boek. Zo rijdt Lara Jean bijna over Peter in de film, maar in het boek helpt hij haar met autopech. Haar zusje Kitty stuurt de brieven om haar te helpen, terwijl ze dit in het boek als revenge doet omdat ze stiekem verliefd is op Josh. En dan is er nog Peter Kavinsky’s awesome Jeep die eigenlijk een Audi hoort te zijn. Is dit alles? Nope. Peter start zijn fake-relationship met Lara Jean om Gen terug te krijgen. In het boek daarentegen gebruikt hij hun neprelatie juist om duidelijk te maken dat het over is. Tja, wat is nu eigenlijk beter?

Deel 2 P.S I Still Love You wordt ook verfilmd

Ok, misschien dan… Maar er zijn genoeg redenen waarom we dit denken. Volgens director Susan Johnson zijn Lana Condor en Noah Centineo in voor een sequel. Ze vroeg de cast tijdens een etentje: ‘Are we going to do the next one?’ en ze vertelde aan Metro dat ze ‘make it happen, before we get too old’, antwoordden. Noah gooit er een extra schepje bovenop door een hot hottubfoto te posten met in de caption ‘Who wants a sequel?’

View this post on Instagram

Hot tub makeout scenes tho Who wants a sequel?

A post shared by Noah (@ncentineo) on

Het lijkt erop dat hij samen met Lana een pact heeft gesloten om dit voor elkaar te krijgen, want ook zij postte de foto. En ze was savage genoeg om @toalltheboysnetflix erin te taggen. ‘SO: I propose we break the internet with this as to insure we get a sequel… feel me?’  WE LOVE IT!

https://www.instagram.com/p/Bmq5L5wBxWb/?taken-by=lanacondor

Aan het einde van de film is er een scéne waarin John Ambrose McClaren bij Lara aanbelt met een bos bloemen. Dit gebeurt eigenlijk pas in deel twee van het boek… Zou het een hint zijn? Gezien het succes van de film is het alleen maar logisch als Overbrook Entertainment and Awesomness Films de rechten van de overige twee boeken koopt om daar films van te maken. Fingers crossed.

Harry Styles is in Lara’s kamer gespot

Een mega fan had wel een heel scherp oog toen zij in Lara’s kamer Harry Styles spotte. Want let’s face it, Lara heeft op z’n zachts gezegd niet de meest opgeruimde kamer. Tussen al haar troepjes lag daar Harry’s debuutalbum!

Lara wees Noah af toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten

Toen ze beiden auditie deden voor de film, zaten ze samen in de kamer te wachten. Noah wilde graag met iemand oefenen. ‘So I was like, ‘Hey, do you want to run lines?’, zegt hij tegen Vulture over zijn eerste ontmoeting met Lana. ‘It was just us two in the waiting room, and she was like, ‘No, no thanks!’ Awkward! Gelukkig werden de twee tijdens de opnames onafscheidelijke BFF’s.

Noah Centineo was bijna voor een andere rol gecast

Director Susan Johnson wist dat ze Israel en Noah in de film wilde, maar wie welke rol zou krijgen was een moeilijkere keuze. ‘I initially was thinking of Noah for Josh’, omdat hij eruit ziet als ‘the boy next door’, zegt ze tegen Seventeen. ‘But then once I saw Lana and Noah’s chemistry I knew we had to go that direction.’

https://twitter.com/SPIDEYNlCK/status/1030455842309591040?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1030455842309591040&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.seventeen.com%2Fcelebrity%2Fcelebrity-couples%2Fa22778872%2Flana-condor-noah-centineo-dating-to-all-the-boys-ive-loved-before%2F

Je ziet Noah snel terug op Netflix

Vanaf 7 september zie je hem ook in Sierra Burgess is a Loser, samen met Shannon Purser aka Ethel Muggs van Riverdale. Ook over deze film hebben we een hoop leuke feitjes voor je verzameld!

View this post on Instagram

@Netflix

A post shared by Noah (@ncentineo) on

Lana krijg IRL ook liefdesbrieven van haar vriendje

Hoewel je misschien zou denken dat deze van Noah afkomstig zijn, date Lana met een andere acteur: Anthony de La Torre, die je kunt herkennen van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. ‘He writes me love letters, actually!’, zegt ze tegen US Weekly.

Noah zit in Camila Cabello’s videoclip ‘Havana’

Zijn manager belde hem om te vragen of hij dat zou willen. ‘I was like, dude you don’t even know’, was zijn antwoord. ‘My sister just showed me this song like a week ago, I love this song, I am in 100 percent.’ Hij vertelt over de ervaring aan Vulture. ‘So I get there and they put me in this incredible suit. They give me gold rings and necklaces, my hair is slicked back, and I look all Cubano. And then they take me to set and Camila is there, and she is, like, the kindest, smallest, most loving creature ever. She had so much energy.’

LEES OOK:

Fotografie: Netflix To All The Boy’s I’ve Loved Before

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen