Het is geen geheim dat Ariana Grande nog steeds met het bombardement tijdens haar concert in Manchester van vorig jaar, in haar maag zit. Tel hier haar break up met Mac Miller, de snelle verloving met Pete Davidson en het overlijden van haar ex bij op en het is geen verassing dat de uitkomst is dat het haar allemaal even te veel wordt. Ze deelt haar status openlijk met al haar fans en dit resulteert dat we ons zorgen maken of het wel goed met haar gaat.

 

Ariana Grande wil weer op tour

Ze zat er helemaal doorheen en haar management liet weten dat Ariana de nodige tijd zal nemen om te herstellen. ‘Ze zal dichtbij huis blijven (in New York) en gebruikt deze periode om tijd door te brengen met haar geliefden. Ze bedankt haar fans voor hun begrip.’ Maar het lijkt erop alsof ze vandaag weer helemaal is omgedraaid. In een reeks nieuwe Tweets laat Ariana aan haar fans weten terug op tournee te willen. ‘Mijn meest gelukkige momenten waren met jullie en op het podium’. Ze excuseert zich voor haar droevige Tweets van de afgelopen dagen.

Haar fans reageren vooral bezorgd.

Waarop Ariana liet weten dat ze misschien ‘een mini-tournee’ zal inplannen.

 

Break

Het nieuws van vandaag komt onverwachts. Op 27 september schreef ze namelijk nog op Twitter ‘can I pls have one okay day. Just one. Pls’. Het is overduidelijk dat Ari haar dag niet had, want meerdere depressieve Tweets volgden. ‘i’m so tired pls.’ Juist wanneer je denkt dat ze zichzelf bij elkaar geraapt heeft en schrijft dat alles goed komt reageert ze hier weer op met ‘J fucking k’, oftewel ‘een fucking grapje’

 

NBC’s Saterday Night Live

Ze cancelde afgelopen week ook haar aanwezigheid als muzikale gast tijdens de première van NBC’s Saturday Night Live voor vanavond.

 

Emmys

De Emmys liet ze ook al aan zich voorbij gaan. De show was namelijk tien dagen na de dood van Mac Miller en dat was natuurlijk te snel. Ze besloot daarom veilig thuis in New York te blijven met haar verloofde Pete.

 

Swimming

Middels haar Instagram Stories laat Ariana weten dat ze de gedachtten aan haar ex levendig houdt door zijn nieuwe album te beluisteren. Ze post verschillende video’s met engelen wolkjes en hartjes. Dit was de derde keer dat ze online een eerbetoon aan Mac gaf.

 

Mac Miller

Een dag ervoor reageerde ze namelijk voor het eerste openlijk op het overlijden van haar ex. ‘Ik was dol op je vanaf de dag dat ik je ontmoette toen ik negentien was en ik zal altijd dol op je blijven. Ik kan niet geloven dat je er niet meer bent. Ik kan er niet bij met mijn hoofd. We hebben het hier over gehad. Zo vaak. Ik ben boos. Ik ben zo verdrietig dat ik niet weet wat ik moet doen. Je was mijn beste vriend. Voor heel lang. Boven wat dan ook. Het spijt me zo dat ik je pijn niet kon verhelpen of wegnemen. Ik wilde het echt. De aardigste, liefste ziel met demonen die hij nooit verdiende. Ik hoop dat het nu goed met je gaat. Rust”, was haar caption bij een filmpje van Mac.

 

Instagram comments

Eerder postte ze ook al een foto van Mac Miller. Sindsdien heeft ze haar Instagram comments uitgeschakeld. Er kwamen te veel reacties van mensen die haar de schuld gaven zijn zijn dood.

 

Manchester Bombing

Voor het overlijden van haar ex, brak Ariana ook al tijdens een interview, waarin ze liet weten nog regelmatig angstig te zijn door de gebeurtenis.

 

Lil Piggy

Ariana vrolijkte afgelopen week wel iets op door haar nieuwe huisdier, een varkentje. Ze deelt het beestje dagelijks op haar Insta Stories, hoe cute!

LEES OOK: 4x Verborgen boodschappen op Ariana Grande’s nieuwe album Sweetener