Ari’s ‘Thank U, Next’ video is alles waar we op gehoopt hebben en meer! De combinatie van de meest iconische chick flicks ever, Legally Blonde, 13 Going to 30, Bring It On en Mean Girls + cameos van Kris Jenner en Matt Bennet, is op zijn zachts gezegd een straight up masterpiece.

Als je net als ons de clip non stop blijft kijken, valt je iedere keer iets nieuws op, want er is echt SO much going on. Zoveel dat je bijna de verborgen easter eggs mist. Uhh wait, ‘wat is een easter egg?‘ Een easter egg is een opzettelijke inside-joke of verborgen boodschap in een video, game of afbeelding. Het wordt zo genoemd omdat je net als met paaseieren zoeken, opzoek kunt gaan naar geheime hints. En Ari’s ‘Thank U, Next’ video staat er vol mee! Gemist? Don’t worry, wij hebben ze allemaal gespot en delen het met alle liefde met je. Here we go!

 

1 Mac Miller wordt niet overgeslagen

In Ariana Grande’s versie van The Burn Book, komen al haar exen aan bot. Op één na, Mac Miller. Als je denkt dat hij is overgeslagen, heb je het mis. Hij krijgt een speciale tribute en dat is eigenlijk wel een hele respectvolle keuze naar haar overleden ex toe. In plaats van zijn foto in het boek te plaatsen, kijkt Ari omhoog naar haar angel in heaven wanneer ze over Mac zingt.

 

2 Sean maakt nog steeds kans

Nadat Ariana de pagina met haar ex Ricky Alvarez omslaat, is Sean aan de beurt in het boek der exen. Het is heel snel, maar als je goed kijkt zie je ‘So Cute’ en ‘So Sweet’ bij de foto staan. Hierdoor mis je bijna wat eronder staat, ‘Could still get it’. Uhm.. Zou er weer een toekomst zijn voor Sean en Ariana?

 

3 Pete is H-U-G-E

We blijven nog even bij The Burn Book, want de volgende ex die aan de beurt is, is Pete. En op zijn pagina is a lot going on. Ariana schrijft dat ze altijd van hem zal houden, tot nu toe nog een hoog ‘awww’ gehalte. Maar onderaan de pagina staat HUUUUGE. Ja, echt met big letters. En dat gaat over zijn je weet wel…  Dan weet je dat ook weer. Bovenaan de pagina schrijft ze ‘sry I dipped’, wat pretty much bevestigd dat zij degene was die de verloving tot een einde heeft gebracht.

 

4 We krijgen nieuwe song titles

Het is geen geheim dat Ariana regelmatig de titels van haar nieuwe nummers bekend maakt in haar video’s. Dit deed ze eerder al met onder andere No Tears Left to Cry, God is a Woman, Breathin en Successful. Tijdens de iconische Mean Girls scene in de ‘Thank U, Next’ video, draagt Ariana aka Regina, een t-shirt met ‘A Little Bit Needy’. Je zou kunnen denken dat dit een play off is van Regina’s shirt met de tekst ‘A Little Bit Dramatic’, maar de woord switch refereert naar haar nummer ‘Needy’ van haar opkomende album. Dit weten we vanwege de gelekte tracklist en omdat Ari een video postte waarin ze het nummer zingt.

Daarnaast komt ze later in de video aanrijden voor haar eerste dag op Harvard. Op haar nummerplaat staat ‘7 Rings’. Yup, nog een titel van een nummer op haar nieuwe album. Told yah, deze video is a goddamn masterpiece. Moving on…

 

5 Heb je Ariana’s broer Frankie gespot?

Ariana en haar broer zijn super close en als je denkt dat hij niet in haar video zit, than the joke is on you, want dat zit hij wel! Wanneer Ari op haar bed aan het dansen is, hangt er achter haar een foto van een schaatser, we bedoelen van haar broer. De schaatser is haar broer! Diezelfde poster komt ook in miniversie terug in haar 13 Going to 30 poppenhuis. Hoe cute!

 

6 Bekend poppenhuis

Over dat poppenhuis gesproken, ziet het er bekend uit? Dat komt omdat de slaapkamer en de badkamer een miniatuurversie zijn van die uit Nicki Minaj en Ariana Grande’s video ‘Bed’. Kijk zelf maar.

 

7 Pete zijn big thing

‘Dat hadden jullie al genoemd bij punt 3’ horen we je denken. Well, blijkbaar is het zo’n big thing dat Ari het nodig vond om het nogmaals te benadrukken. Ze heeft het namelijk weer over Pete’s grote wanneer ze met Paulette aan het praten is in de nagelsalon. ‘I mean, he was really cute, ya know? Really cute’, zegt ze. ‘And it was…it was really big.’ Ja, ja Ari nu weten we het wel. Toch is het nog niet klaar met de dick talk. Wanneer de postbezorger binnenkomt draagt hij op zijn uniform niet het logo van UPS, maar de letters ‘BDE’. Moeten we het voor je spellen? BIG DICK ENERGY! Paulette krijgt het blijkbaar ook cadeau en dat is stiekem toch wel funny af.

 

8 It’s a family thing

Niet alleen Ari’s broertje, ook haar moeder en oma zijn in de video verwerkt. Je ziet ze in een fotolijstje wanneer ze een manicure krijgt.

 

9 Sommige mensen kunnen aan hun borsten voelen of het gaat regenen

Herken je deze opmerking nog van Karen uit Mean Girls? Ari’s vriendin Alexa Luria die Karen speelt in haar video, refereert naar deze bekende scene door… Nouja, de rest hoeven we niet uit te leggen toch.

 

LEES OOK:

 

Fotografie: YouTube Ariana Grande Thank U, Next