Lana Condor

9x Wist je dit al over Lana Condor?

Lara Condor speelt Lara Jean in de amazing Netflix film To All the Boys I’ve Loved Before en hierdoor is ze inmiddels een beetje onze girlcrush geworden. Maar er is nog steeds a lot dat we niet van haar weten. Lees hier 9 feitjes over deze 21-jarige bossbabe.

1. Ze vocht eerder tegen een eetstoornis

In een interview met Elle Canada, vertelde Lana over hoe ze naar haar lichaam kijkt. ‘Ik weet hoe het is om een eetstoornis en lichaamsdysmorfie te hebben, en ook hoe het is om een vriendin van iemand te zijn die dat heeft.’ vertelde ze. ‘Maar je moet eten. Je moet stoppen met denken dat er een bepaald ideaal lichaam is, want die is er niet.’

2. Ze is heel close met Noah Centineo

Noah was haar tegenspeler in de TATBILB film, dus het verrast ons dan ook niet dat ze ook nog eens een geweldige chemie hebben buiten te camera’s om. Ze zijn erg goede vrienden geworden in real life en wij zijn maar een beetje jaloers op deze vriendschap tussen hun. I mean, Noah Centineo, hello.

lana condor
Instagram @lanacondor

3. Ze is geboren in Vietnam

Maar ze is geadopteerd en opgegroeid in Chicago. Haar broertje is ook Aziatisch, maar haar ouders zijn Iers en Hongaars, waardoor ze in een gemixt gezin is opgegroeid.

4. Haar eerste kus was tijdens een ‘dare’ in groep 8

‘Het was een super rare ervaring die ik nooit meer mee wilde maken’ vertelde ze aan Seventeen. ‘Ik wilde nooit meer iemand zoenen en ik snapte ook niet waarom iedereen dat wel deed!’

5. Haar celeb crush is Zac Efron

Ik bedoel, van wie niet?

6. Lana Condor is niet alleen een actrice

Ze is namelijk ook een ballerina! Ze trainde met grote namen haar dansmoves. Maar dat niet alleen, ze heeft zelfs meegedaan aan de paardensport.

Lana Condor

7. Ze speelt graag badass ladies

Haar eerste rol was in X-Men: First Class en volgend jaar speelt ze Saya Kuroki, een fighter, in Syfy’s Deadly Class.

lana condor
Instagram @lanacondor

8. Ze heeft nu al drie jaar een relatie met acteur Anthony De La Torre

Ze schrijven zelfs liefdesbrieven naar elkaar! Sinds ze begonnen met daten deed hij dit al en Lana heeft ze allemaal bewaard. Zo proberen ze ‘the spark alive’ te houden. Cute!

lana condor

9. Er komt een To All the Boys I’ve Loved Before deel 2!

Eind december kondigde Netflix al via een video aan dat er een sequel van TATBILB aankomt, mét Lana Condor en Noah Centineo! YAS! Wanneer we de film kunnen verwachten op Netflix is voor nu nog onduidelijk, dus stay tuned for updates!

lana condor
Instagram @netflix

LEES OOK:

Fotografie: Instagram @lanacondor

Bron: Seventeen, door  And 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen