Addisonrae

Addison Rae gaat de hoofdrol spelen in een remake van deze ’90s classic

Addison Rae is met haar 60 miljoen TikTok volgers nu nog een carrière rijker. Ze gaat namelijk de hoofdrol spelen in de reboot van de film She’s All That, die He’s All That gaat heten.

He’s All That

In de originele classic tienerfilm ‘She’s All That’ ziet de populaire Zach Siler zijn sociale status op campus kelderen wanneer zijn vriendin er met een ander vandoor gaat. Om zijn reputatie terug te krijgen, moet hij de schoolnerd veranderen in de volgende prom queen.

Eerder lanceerde Addison al haar eigen beautylijn! Check het hier!

In de reboot genaamd ‘He’s All That‘ zijn de rollen omgedraaid, en is de populaire student niet een jongen maar een meisje. Addison gaat Zach spelen en vertelt het verhaal vanuit het oogpunt van een meisje. Ze is een influencer (just like in real life) die voor de hele school door haar vriendje voor schut wordt gezet. Om een comeback te maken, doet ze er alles aan om de minst populaire jongen van school om te toveren tot prom king material.

Film

Voor de reboot komen ook een aantal leden van de originele crew bij elkaar. Wanneer de film precies uitkomt is nog niet bekend, maar Addison deelde al een super happy bericht op Instagram!

‘AHHHHH!!! My dreams are coming true!!! I’m so excited to finally share the news that i am getting the opportunity to make my acting debut in HE’S ALL THAT which is a remake of one of my all time favorite movies, SHE’S ALL THAT. 
I’m so grateful for the opportunities that have been presented to me and none of it would have ever happened without every single one of you. 
I LOVE YOU ALL SO MUCH!! I can’t wait for you to see it!!! I can’t wait to work with this amazing team and everyone involved in making the film and am so thankful to everyone who gave me this incredible opportunity. THANK YOU!! I’m so excited for y’all to meet Padget!!!  ❤️

Check hier de trailer van het origineel:

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: Instagram @Addisonraee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen