Wow, we moeten je even een Beyoncé update geven want er zijn weer superleuke nieuwtjes over onze favoriete diva.

Vogue X Beyoncé

Om te beginnen met het feit dat ze gasthoofdredactrice is voor het september issue van Vogue, awesome! Beyoncé zou Beyoncé niet zijn als ze niet van de gelegenheid gebruik zou maken om allesbehalve traditionele keuzes te maken. Volgens The Huffington Post koos Bey zelf de cover en de inhoud van het blad en dat is gezien de reputatie van Vogue ongekend. Ook schreef ze zelf alle uitgebreide bijschriften en heeft ze de fotograaf voor de covershoot gekozen. Dankzij Beyonce is Tyler Mitchell nu officieel de eerste Afro-Amerikaan in de 126 jarige geschiedenis van Vogue die een cover mag fotograferen. We zijn nog niet klaar, met Beyoncé is het altijd over de top van over de top, Tyler Mitchell is ook nog is de jongste ever! Hij is namelijk pas 23 jaar. That why we love you B! Het september issue is voor Vogue de belangrijkste van het jaar. In 2009 kwam er zelfs een documentaire uit, The September Issue, over de hoofdredactrice Anna Wintour, die werd gevolgd tijdens de voorbereidingen van het septembernummer. Een must see! Als je echt nog nooit van de reputatie van Anna Wintour hebt gehoord, herken je haar misschien wel van het op haar karakter geïnspireerde personage van Miranda Priestly in The Devil Wear Prada.

 

 Jay Z X Beyoncé

De Carters zijn al maandenlang samen aan het touren en so far leek alles goed te gaan. Na de affaire van Jay Z is het zelfs bijna bizar hoe verliefd het koppel er soms uit ziet, tot nu toe… Tijdens hun concert van gisteren besloot Jay Z namelijk de aandacht te trekken door te gaan schreeuwen terwijl Beyoncé met haar prachtstem zijn nummer Young Forever zong. Hier was ze overduidelijk niet van gediend, duh! Op een filmpje is te zien dat ze ervan schrikt en hem vervolgens een keiharde side eye geeft. Uhoh, you are in trouble J!

 

De Obama’s X Beyoncé

Dus… We hebben het Vogue nieuws van vandaag gehad, de side eye van gisteren maar ook eergisteren draaide het eigenlijk om Beyoncé. Ohja, en Jay-Z. Tijdens het concert dat ze toen gaven hadden ze namelijk niemand minder dan Barack en Michelle Obama te gast. Gelijk hebben de Obama’s want wat moeten ze anders doen dan op de Carters greatest hits dansen nu Donald Trump president van Amerika is? De twee gingen los!

https://twitter.com/jameskwaters/status/1023432191404134400?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1023432191404134400&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.teenvogue.com%2Fstory%2Fbarack-michelle-obama-beyonce-jay-z-concert-maryland

Michelle Obama was eerder al gespot bij het On The Run || concert in Parijs samen met haar dochters en Beyoncés moeder Tina Knowles. Ook hier ging ze los, en ook hier zijn natuurlijk beelden van. Logisch dat ze nog een keer wilde gaan zodat haar man dit ook mee kon maken.

Sir & Rumi X Beyoncé

Hoewel we Blue Ivy regelmatig voorbij zien komen, zijn er nauwelijks beelden van B & J’s tweeling. Hoe zouden ze eruitzien? Dat hoef je je niet langer af te vragen want er is eindelijk een foto en ze zijn adorable! Beyoncé postte een foto van de éénjarige tweeling op haar website. De foto is ergens in Europa gemaakt tijdens de tour maar inmiddels hebben ze alle concerten in Europa gehad en zijn ze weer terug in Amerika.
beyonce twins

LEES OOK: GIGI GAAT LOS TIJDENS HET CONCERT VAN HAAR VRIENDIN TAYLOR SWIFT

 

Fotografie: Beyonce.com