Ginny en Georgia Netflix

Alle vragen die we hebben voor seizoen 2 van ‘Ginny & Georgia’

Ginny & Georgia is een serie waarvan je geen idee hebt welke kant het kan opgaan. In the final episode van seizoen 1 zijn veel geheimen ontdekt en vragen beantwoord, maar ook zijn er wat dingen die weer een nieuwe error geven.

Ondertussen is het niet meer de vraag of, maar wannéér het tweede seizoen komt, want de serie heeft inmiddels een grote fanbase. Terwijl we ons afvragen of er excuses aangeboden gaat worden voor vrouwonvriendelijke opmerkingen, vragen we ons ook af hoe het verhaal verder gaat. Hier zijn de vragen die beantwoord MOETEN worden in seizoen 2 van Ginny & Georgia. En Antonia Gentry, aka Ginny Miller, verduidelijkt het één en ander al voor ons!

WARNING: MAJOR SPOILERS VOOR GINNY & GEORGIA SEIZOEN 1!

Waar zijn Ginny & Austin gebleven?

Aan het einde van de final episode steelt Ginny de fiets van Marcus, neemt haar broertje Austin mee en wil zo vluchten van Georgia. Maar waar gaat ze naartoe? We got a clue, want de kans is groot dat ze onderweg zijn naar Zion’s huis, aangezien Ginny zijn adres heeft en lijkt te weten hoe ze daar moet komen. Tegelijkertijd heeft Ginny zoveel stuff going on, dat ze van alles van plan kan zijn.

Volgens Antonia is het niet zo ingewikkeld: ‘Ik weet niet of je het hebt gemerkt, maar als ze haar tas inpakt, pakt ze het boek dat Zion haar heeft gegeven. En als je goed oplet zie je dat wanneer Zion dat boek geeft, hij zijn adres heeft toegevoegd.’ Volgens de actrice is het dan ook vanzelfsprekend dat ze haar vader gaat opzoeken. Daarbij zegt ze nog: ‘Maar ik wil de mensen niet vertellen wat ze moeten denken. Ook al zijn de aanwijzingen er allemaal.’

Gaat Ginny haar moeder aangeven?

A lot has happened, maar volgens Antonia gaat haar personage niet haar moeder aangeven. ‘Ik denk dat ze gewoon bang is voor haar’, zegt ze. ‘Ik denk dat ze in zekere zin ook bang is dat ze in haar moeder verandert, maar ik niet dat ze iemand zou vermoorden.’

Zal Cordova bewijs vinden tegen Georgia?

Voordat Ginny is vertrokken, heeft ze de giftige blauwe plant van Georgia verbrand. Ondertussen heeft Georgia óók onthuld dat de as van haar ex-man is verstrooid dankzij het vuurwerk aan het einde van de aflevering. Maar nu Cordova nieuw bewijs heeft tegen Georgia, lijkt het erop dat ze misschien niet veel langer met dingen kan wegkomen. Of misschien ook wel, want Georgia is immers altijd twee stappen voor.

Gaat Georgia proberen Ginny te achtervolgen?

Poor Marcus. Terwijl hij heartbroken is omdat Ginny ervandoor is, is daarbij ook nog eens zijn fiets gestolen. En het zit er dik in dat het niet goed gaat als Georgia erachter komt dat ze er niet zijn. Zouden ze dan zelf gaan zoeken? Of gaan ze samenwerken en ze op die manier terugbrengen? Who knows.

Zal MANG ooit de vriendschap herstellen?

So much things already going on en dan is daar ook nog MANG. Er is een enorme breuk in de girlgroup, waardoor MANG uit elkaar is gevallen. Komt de vriendinnengroep daar doorheen en komt de MANG back together? We hope so.

Welk lid van MANG ben jij? Doe hier de quiz!

Hoort Paul óóit de waarheid over Georgia?

Wedding bells staan op het punt te luiden voor Wellsbury’s power couple, maar Paul weet maar heel weinig over Georgia’s verleden. In seizoen 1 zijn er een paar telefoontjes geweest waarin hij bijna door had hoe en wat, maar nog steeds heeft hij de halve waarheid. Gaat hij ooit achter de hele waarheid komen?

Wanneer onthult Joe zijn ware gevoelens voor Georgia?

Wat was het een lovely moment toen Joe erachter kwam dat Georgia het meisje was die hij jaren geleden heeft ontmoet. Helaas kon hij zijn gevoelens niet direct toegeven, want Georgia had zich nèt met Paul verloofd. Dus wanneer gaat Joe vertellen wat hij voelt?

Blijft Georgia in Wellsbury?

And last but not least, waar gaat Georgia uiteindelijk heen? Zoals we hebben gezien, weet Georgia hoe ze moet doorpakken, ook als er iets misgaat. Met zoveel telefoontjes in Wellsbury, lijkt het erop dat ze zou vertrekken, helemaal nu Cordova op haar pad is. Gaat ze weer de road op? Of houdt ze haar belofte en blijft ze?

Als er een seizoen twee komt, hoopt Antonia dat Brianane Howey, haar moeder in de serie, samenkomt met restauranteigenaar Joe. ‘Voor Ginny zou ik zeggen: Zion, sowieso. Maar voor mij als een kijker, zou ik zeggen Joe. Hij is gewoon zo’n lieverd’, voegt ze daaraan toe. Maar Ginny, what about Marcus? *puppyeyes*. Gaan we handsome Felix Mallard weer zien? Ook daar heeft Antonia een antwoord op: ‘Ik hoop het, maar Ginny heeft veel op haar bord. Ze moet haar prioriteiten onder controle kijken. Ze heeft echt een vriend nodig en als er een tweede seizoen komt, hoop ik dat hij die vriend voor haar kan zijn.’

Nog meer lezen over seizoen 2 van Ginny & Georgia? Check dan ook: Alles wat we weten over Ginny & Georgia seizoen 2

Bron: Seventeen | Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen