Iedereens nieuwe droom vriendje Noah Centineo en favoriete Riverdale Vixen Camila Mendes, samen op het witte doek, hoe mooi kan het leven zijn. Hier is alles wat we erover weten!

Een dating app met een twist?

Laten we het voor nu Tinder 2.0 noemen. Dat is waar de film over gaat. Brook (Noah Centineo) maakt een dating app om geld in te zamelen zodat hij naar de universiteit kan. Via de app krijg je hem als stand-in boyfriend voor alles waar je een vriendje voor nodig hebt. In het begin is het allemaal leuk, maar uiteindelijk vindt hij het toch wel moeilijk om iedere nacht een andere date te hebben. Hij komt er langzaam achter wie hij zelf echt is en natuurlijk wordt hij dan verliefd.

 

The Stand In komt deze zomer uit

Geloof het of niet, Netflix heeft al aangekondigd dat de film in de zomer van 2019 uit gaat komen! De titel heet inmiddels ‘The Perfect Date’, maar formeel nog steeds ‘The Stand-In’. En de eerste beelden zijn zelfs al verschenen! Iets met Noah en een heel sexy strak pak…

 

De film wordt gemaakt door Awesomeness Films

Klinkt dat bekend in je oren? Dat komt omdat To All The Boys I’ve Loved Before ook door hun is gemaakt! Told you, dit wordt het wachten waard.

 

Ze zijn al klaar met filmen.

Laura Marano deelde in april al een tweet dat ze ze klaar waren met de opnames.

https://twitter.com/lauramarano/status/983751642817400834

 

En er zijn nog meer foto’s!

View this post on Instagram

#THEPERFECTDATE COMING ,

A post shared by @ odiseas on

https://www.instagram.com/p/BjHOYDMBs3p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

LEES OOK:

Fotografie: Twitter Laura Marano