KylieJenner

Alles wat je moet weten over Fai Khadra, Kylie Jenner’s rumored boyfriend

Als je Kylie of Kendall Jenner volgt op Instagram, heb je zeker Fai Khadra al op meerdere foto’s voorbij zien komen. Het model is beste vrienden met de beroemde zussen, en werd vorig jaar zelfs gespot met Kendall op de bruiloft van Justin en Hailey Bieber.

Inmiddels wordt Fai gelinkt aan Kylie, alhoewel het nog onduidelijk is of de twee gewoon vrienden zijn of dat meer speelt. Hier is alvast alles wat je moeten weten over de jongen die misschien wel Kylie’s hart heeft gestolen.

1. Hij reist de hele wereld over met Kylie

Ondanks de wereldwijde pandemie en de Europese travel ban, vlogen Kylie en Fai samen naar Parijs, om fabulously te poseren op een paar rooftops. Op één foto wordt het wel iets intiemer, als Fai zijn hand op Kylie’s heup houdt.

De reden voor hun tripje is onbekend. Wat het ook mag zijn, het praat niet goed om de travel ban te verbreken.

118468574 3006564532788475 7432006967960123425 N 1598639640
Bron: Instagram @kyliejnner

2. Hij zou dus Kylie’s nieuwe vriend kunnen zijn

Fai is onlangs ook mee geweest met Kylie naar Canyon Point, Utah. Terwijl ze daar waren hebben ze veel foto’s met z’n tweetjes gemaakt, waarvan er een aantal zelfs op Instagram verschenen.

In een andere cute foto laten de twee zien dat ze een perfect stel zouden zijn.

Dit is niet de eerste keer dat de twee samen worden gespot. Volgens Republic World, zijn de twee ook samen uit geweest in LA afgelopen juni. Ook werden ze arm in arm gespot in november vorig jaar op de verjaardag van Diddy.

3. Hij heeft misschien gedatet met Jordyn Woods

Veel mensen praten over de mogelijkheid dat Fai en Kylie een stelletje zijn. Kylie is momenteel niet samen met Travis Scott, dus het is niet onmogelijk dat ze een nieuwe bf zou kunnen hebben.

Fai werd eerder gelinkt aan Kylie’s ex-BFF Jordyn Woods. Alhoewel het nooit bevestigd is, werd Fai ooit hand in hand met Jordyn gespot en hebben ze een jaar lang gedatet.

Sommige fans vinden de nieuwe situatie nogal… interessant.

4. Kendall en Fai zijn échte BFF’s

Als je nou Fai denkt te herkennen, kan dat zeker kloppen. Hij wordt namelijk altijd omringd door Kendall en al haar modellen vriendinnen. Ze worden constant samen gespot en hadden zelfs matching costumes met Halloween vorig jaar.

Nadat ze samen waren gespot op de bruiloft van Hailey en Justin, ontstonden er ook geruchten dat deze twee een stel zouden zijn. Kendall kapte de geruchten snel af met een foto op Instagram met de caption ‘We don’t date he’s just my date.’

5. Hij is geboren in Saudi-Arabië.

Ondanks dat is hij opgegroeid in Dubai. Zijn moeder heeft een lifestyle boetiek in Riyadh, Saudi-Arabië.

6. Zijn zussen zijn tweeling DJ’s

Sama and Haya zijn samen het duo SIMIHAZE.  

7. Hij is een model EN een zanger.

Zijn modellencarrière is misschien wel de reden dat hij altijd rond Kendall en al haar modellen vriendinnen hangt. Naast dat is hij ook nog zanger, ook al is het alweer een aantal jaar geleden dat hij met nieuwe muziek is uitgekomen op zijn SoundCloud.

8. Hij heeft de meest schattige puppy

Mocht je het je afvragen, het leukste aan Fai is toch wel dat hij de liefste dalmatiër puppy ooit heeft!

9. Ooit gingen er ook geruchten rond over hem en Kourtney Kardashian

That’s right. Vlak nadat Kourtney’s relatie met Younes Bendjima uitging, waren er geruchten dat ze samen met Fai was. Ondanks dat zijn de twee waarschijnlijk gewoon vrienden.

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen