the politician seizoen 3

Alles wat je moet weten over The Politician seizoen 3

Terwijl seizoen 2 van The Politician nog maar nét op Netflix staat, kunnen we al niet wachten tot er een seizoen 3 komt. Dit is alles wat we tot nu toe weten over een derde seizoen van de populaire Netflix serie.

THE POLITICIAN

Mocht je The Politician niet hebben gezien, een kleine samenvatting:

Payton Hobart (Ben Platt), een rijke student uit Santa Barbara, Californië, wil al sinds zijn 7e president van Amerika worden. Mooi plan, maar daar moet hij wel eerst even het een en ander voor doen.

Om op zijn path to success te kunnen blijven, moet hij Student Body President zien te worden, een plek op Harvard weten te scoren én high school weten te overleven zonder zichzelf te verliezen in de gekkigheid van zijn losgeslagen klasgenoten.

Wij spraken Ben Platt al uitgebreid over The PoliticianCheck hier het interview!

 

*MAJOR SPOILER ALERT VAN SEIZOEN 2 VAN THE POLITICIAN*

 

Is seizoen 3 van The Politician echt happening?

Helaas is het nog niet duidelijk of er echt een seizoen drie van The Politician aankomt. Fans hoefden zich geen zorgen te maken over een tweede seizoen, omdat deze al besteld was voordat de serie überhaupt op Netflix verscheen. Als fans nog meer willen zien van Payton en z’n vrienden, moeten ze zeker al hun vrienden aansporen om te kijken. Hoe populairder de show, hoe groter de kans dat Netflix een nieuw seizoen inkoopt.

Wie zien we allemaal terug in seizoen 3?

Het ziet er niet naar uit alsof iemand de show gaat verlaten, alhoewel er natuurlijk altijd een kans is dat iemand van onze favo personages goodbye zegt tegen New York en ergens anders gaat wonen. Voor nu is het pretty safe to say dat we meer gaan zien van Payton, Alice, Astrid, McAfee, James en Skye. Iemand die we misschien niet meer gaan zien is David Corenswet, die River speelt. Hij had alleen special guest rol in seizoen 2, dus er is geen garantie dat hij nog terugkomt.

Waar gaat seizoen 3 over?

Seizoen 2 eindigde ermee dat Payton twijfelde of hij zich wilde kwalificeren voor Vice President of the United States. Dede Stanish, die van plan is om te gaan voor President nadat haar huidige VP tijd erop zit, heeft zeker iemand nodig om haar te volgen naar the White House. Zal Payton haar Vice President worden? Of zal hij het wederom tegen haar opnemen en gaan voor de grotere klus? Fans zullen moeten wachten om daarachter te komen!

Wanneer komt seizoen 3 naar Netflix?

Net zoals met de meeste televisie producties, is het lastig om te zeggen wanneer onze favoriete shows weer terugkomen vanwege de coronacrisis. Als de serie daarentegen het snel weer oppakt en binnenkort weer begint met filmen, is er een grote kans dat de fans maar een jaar hoeven te wachten om erachter te komen wat er met Payton en de rest van The Politician groep gebeurd.

In de tussentijd geen idee welke film of serie je moet kijken? Gebruik Netflix Roulette!

LEES OOK:

Bron: Seventeen

Beeld: The Politician

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen