society

Alles wat je moet weten over The Society seizoen 2

Na de laatste aflevering van The Society konden we maar één ding denken: wanneer komt seizoen 2?!
Nou, we kunnen je alvast vertellen dát er een seizoen 2 aankomt en ook vanaf wanneer we ‘m kunnen bingen. Klaar voor een chit-chat over The Society? 

Warning: dit artikel kan spoilers bevatten.

The Society

De tieners in West Ham komen op mysterieuze wijze terecht in een soort replica van hun welvarende stad, zonder hun ouders en jongere broertjes en/of zusjes. Dit lijkt ideaal, maar na negen dagen feesten merken de jongeren dat deze manier van leven toch niet alles is, vooral wanneer blijkt dat hun vrijheid gevaarlijk wordt. De tieners moeten zichzelf zien te redden en de stad opnieuw opbouwen. Geen ouders, geen regels en geen enkele uitweg.

We laten seizoen 1 even voor wat het is, en richten ons op de brandende vragen voor seizoen 2: hoe komen de tieners weer in New Ham? Will Allie be OK? En wat is er zo speciaal aan die hond?

Releasedatum

Wanneer we de exacte releasedatum weten, delen we dat natuurlijk meteen, maar voor nu ziet het ernaar uit dat we seizoen 2 halverwege 2020 kunnen verwachten.

De cast: Who’s returning?

Op Cassandra (Allie’s oudere zus die werd doodgeschoten) en Dewey (die geëxecuteerd werd op de moord van Cassandra) na, ziet het er naar uit dat de hele cast uit seizoen 1 terugkeert. Toch durven wij dit niet met zekerheid te zeggen, want de tieners bevinden zich in een replica van hun stad, dus anything could happen.

Seizoen 2

Wij hopen er in seizoen 2 finally achter te komen hoe de tieners in de replica stad terecht zijn gekomen en hoe (en óf) ze überhaupt terugkomen in hun West Ham. In de laatste aflevering van seizoen 1 zien we een hele grote memory wall met alle namen van de tieners terwijl een van de volwassenen een sprookje voorleest aan kleuters. Betekent dit dat de ouders denken dat ze dood zijn? Leven ze in de toekomst? wie zijn al die kleine kinderen? So. Many. Questions.

We hebben helaas nog geen trailer van het tweede seizoen voor je, maar wél een recap van de cast over wat zich allemaal heeft afgespeeld in seizoen 1. Spoiler alert!

Bekijk hier ook de serietip van vorige week!

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @thesociety

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen