Toy Story 4

Alles wat je moet weten over Toy Story 4

Mocht je het gemist hebben: dit jaar komt er alweer een vierde deel van Toy Story uit! We zijn natuurlijk allemaal opgegroeid met eerste drie delen samen met onze grote vrienden Woody, Buzz Lightyear, Jessie, meneer Aardappel, Bo Peep, Rex en velen anderen, en dit jaar keren ze weer terug op het witte doek!

TEASER TRAILER – TOY STORY 4

Hoewel er nog geen officiële trailer is uitgekomen van de film zelf, zijn er al wel een heleboel kleine sneak peaks en teasers uitgekomen. Tijdens de Superbowl in Amerika kwam al de eerste teaser uit, waarbij we Woody, Buzz, Bo Peep en nieuwe kermisvrienden zien.

Zal de film erom gaan draaien dat Woody en zijn vrienden Buzz moeten gaan redden uit deze kermis?

Nieuw speelgoed

Op deze korte teaser volgde een langer filmpje, waarbij we nog beter kennis maken met deze nieuwe kermisprijzen ‘Ducky’ en ‘Bunny’ (hoe cute en grappig zijn dit kuikentje en konijntje?!).

Naast dat we kennis maken met het speelgoed op de kermis, zien we ook in een andere korte teaser een nieuw, vreemd, figuur opduiken. Het figuurtje heet ‘Forky’ en wij zijn erg benieuwd naar ‘m!

In het filmpje zien we het herkenbare wolken behang uit de kamer van Andy. Maar inmiddels is al door de film regisseur Josh Cooley bekend gemaakt dat het speelgoed nu woont bij Bonnie, die we zien aan het einde van Toy Story 3.

Clip uit Toy Story 4

Vorige week werden zelfs al de eerste paar beelden uit de film zelf vrijgegeven! Hierin zien we hoe de personages samenwerken om iets buiten in de regen te redden. Het is precies weer de Toy Story zoals we ‘m kennen, wat ons extra excited maakt om de rest van de film te zien!

Bo Peep keert terug

En het beste nieuws nog van allemaal: Bo Peep keert terug in de film! Het schapenherder meisje verscheen in het eerste deel van de film, maar heeft vervolgens een heleboel jaar weer op zich laten wachten. In de nieuwe film heeft ze een totale metamorfose gekregen en is omgetoverd tot een mega #bossbabe.

Wanneer Woody op een road trip is met zijn nieuwe eigenaren (Bonnie en haar familie) wordt hij weer herenigd met Bo. Alhoewel ze in de eerste instantie erg blij zijn om elkaar te zien, beseffen ze al snel dat er veel in de jaren is veranderd en dat ze verschillende ideeën hebben over hoe het is om speelgoed te zijn.

View this post on Instagram

Bo’s Back. #ToyStory4

A post shared by Toy Story 4 (@toystory) on

View this post on Instagram

See Bo Peep in #ToyStory4 in theatres June 21.

A post shared by Toy Story 4 (@toystory) on

Vindt Bo Peep de liefde?

We zagen altijd dat Bo Peep een zwak had voor zowel Woody als Buzz, maar eigenlijk nooit tot een beslissing is gekomen. Gelukkig vertelde Annie Potts, die de stemacteur is van Bo, dat Bo in deel 4 wellicht wél tot een keuze komt een haar ware liefde vindt.

Geweldige nieuwe films in 2019

Disney-Pixar is echt on a roll dit jaar! Naast Toy Story 4 verschijnen namelijk onder andere ook de live-action versies van Aladdin, The Lion King én Dumbo uit. In de linkjes check je de trailers!

Is Toy Story 4 al klaar?

Jazeker! Tim Allen en Tom Hanks, die de stemmen zijn van Woody en Buzz Lightyear, hebben al aangekondigd dat ze helemaal klaar zijn met hun voice-over werk voor de film. Tim Allen schreef dat hij zelfs emotioneel werd om het feit dat de film nu eindelijk af is. De twee weer moeten voor nu weer afscheid nemen van Woody en Buzz.

 

Wanneer komt Toy Story 4 uit?

En dan the answer you’ve all been waiting for: Toy Story 4 komt uit op 21 juni, 2019! Waarschijnlijk duurt het nog ietsje langer voordat ‘ie in de Nederlandse bioscopen draait, maar we kunnen je garanderen dat je nog dit jaar herenigd zal worden met je favo kinderspeelgoed! 🙂

Reach for the post-it! Toy Story 4 comes to theatres on June 21, 2019. 🎉🎨: @kimmybirdsell and @vincent_salvano

Geplaatst door Toy Story op Vrijdag 6 april 2018

LEES OOK:

Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen