Alle Apple fans opgelet! Gisteren is de brand-new iPhone 11 officieel gepresenteerd! De nieuwe telefoon zal verschijnen in drie versies: iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. De 11e versie van de iPhone is de opvolger van de iPhone XR en XS en is draait vooral om de camerafunctie. Naast een mega goede camera zijn er ook veel verbeteringen qua software, batterij, display en nog veel meer. IT’S A MUSTHAVE ALREADY.

iPhone 11

De iPhone 11 zal verkrijgbaar zijn in een hoop leuke kleurtjes en heeft een dual camera-systeem, wat bestaat uit twee groothoeklenzen. Hiermee maak je niet alleen de vetste foto’s waarop je tot 4x meer kunt zien van de omgeving, maar kun je ook filmen in hoge kwaliteit. Zoom je tijdens het filmen in, dan zal de audio ook inzoomen, waardoor je alles nog beter kunt horen. Video’s kunnen bovendien net zo makkelijk bewerkt worden als foto’s.

Ook fijn: je kunt met deze verbeterde camera(‘s) ook ‘s avonds hele mooie foto’s maken. Geen zorgen meer dus als je in het donker nog een mooi plaatje voor Instagram wil schieten.

Welke kleur zou jij kiezen? Wanneer je kiest voor de rode kleur, draag je direct bij aan het Wereldfonds dat aids bestrijdt. Go you Apple!

Iphone 11

iPhone 11 Pro

Dan is er ook nog het grote zusje van de 11: de iPhone 11 Pro. Dit toestel volgt eigenlijk de iPhone XS op, maar heeft zelfs een drie(!)dubbele camera, waardoor een apart fototoestel eigenlijk helemaal overbodig wordt. Ook met deze groothoeklenzen kun je tot 4x meer in beeld krijgen (mega chill voor die grote groepsfoto’s) en kun je met nachtmodus ook ‘s avonds nog mooie foto’s maken. Portretmodus krijgt bovendien een heel nieuw level in kwaliteit. Perfect photo’s guaranteed!

Ook nieuw: de slofie. Je kunt nu selfie-filmpjes in slowmotion opnemen, hoe vet!

Naast deze vette camerafeatures heeft deze iPhone bovendien het helderste en scherpste iPhone-display ooit, heeft-ie tot 4 (!) uur extra batterijduur, is-ie 50% opgeladen in 30 minuten dankzij de snellaadfunctie, is spat- en stofbestendig én waterbestendig tot wel 30 minuten en kan 4 meter diep. Hoef je je dus nooit meer zorgen te maken als je mobiel in de wc valt!

Waar de iPhone 11 Pro een 5,8-inch display heeft (en hiermee zelfs iets kleiner is dan de XR), heeft de iPhone 11 Pro Max een 6,5-inch display en is dus ietsje groter.

iphone 11

De datum en prijs

En dan natuurlijk het antwoord op de vraag waar we allemaal mee zitten: wanneer komen deze nieuwe iPhone modellen uit en hoeveel gaan ze kosten? Vanaf 13 september zijn de eerste stuks te pre-ordenen en vanaf 20 september liggen deze nieuwe parels in de winkel.

Voor zo’n gloednieuw high-tech mobieltje, moet je natuurlijk wel wat centjes neerleggen. De iPhone 11 zal verkrijgbaar zijn vanaf €809, de iPhone 11 Pro vanaf €1159 en de iPhone 11 Pro Max vanaf €1259. Maar bedenk wel dat bij het inleveren van je oude iPhone je een hoop korting kunt krijgen!

Zou de nieuwe iPhone iets voor jou zijn?

LEES OOK:

 

Beeld: Apple