Disney

Alles wat we weten over de nieuwe streamingdienst van Disney

We wisten al dat Disney dit jaar met een eigen streamingdienst zou uitkomen, maar we weten inmiddels ook de prijs en welke films en series we er onder andere op kunnen verwachten!

Disney+

Eerder schreven we al over het feit dat het bedrijf met een eigen streamingdienst genaamd ‘Disney+’ zou uitkomen. Ze zouden hiermee de strijd aangaan met Netflix, door een eigen dienst te beginnen waar als enige plek Disney materiaal kan worden gekeken. Al gauw werden dan ook alle Disney films van Netflix afgehaald.

2019

Disney+ is vanaf 12 november beschikbaar in de USA en er wordt verwacht dat vanaf volgend jaar ook wij kunnen meegenieten van deze dienst. De kosten liggen iets lager dan Netflix: 6,99 dollar (zo’n €6,20) per maand en 69,99 dollar (€61,95) per jaar. Not bad!

Wat kunnen we erop verwachten?

Uiteraard kunnen we alle Disney-films erop terugzien (inclusief alle nieuwe remakes), maar ook animatiefilms van Pixar en Marvel, The Simpsons (alle 30 seizoenen), de Star Wars-reeks en alles van Disney Channel.

Originals

Maar niet alleen de bekende films zullen verschijnen, namelijk ook nieuwe films en series! Net als Netflix, gaat Disney namelijk zijn eigen ‘Originals’ produceren. Om precies te zijn, zullen er tijdens de launch van het platform 25 original series en 10 originals movies op staan. Nog het meest exciting: zo komt er onder andere ook een serie van de bekende film Love, Simon!

Hoe excited ben jij over Disney+?

LEES OOK:

Bron: LINDA., Variety

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen