Elite

Dit is de nieuwe trailer van Élite seizoen 3!

Seizoen 2 van Élite al uitgebinged? No worries, seizoen 3 is on its way! Hier lees je alles over seizoen 3 van Élite.

Everything we know about Élite seizoen 3

Welkom terug op Las Encinas, de school waar de beste van de beste Spanjaarden naartoe gaan om aan hun bright futures te werken, terwijl ze zich klaarmaken om de bedrijven en fortuinen van hun ouders over te nemen. Maar zoals in het eerste én tweede seizoen is gebleken, things aren’t always what they seem.

So what’s next voor de studenten van Las Encinas?

Seizoen 3

Élite was meteen een wereldwijde hit toen de serie begin vorig jaar verscheen op Netflix. Al snel kwam er een vervolg op het eerste seizoen, en ondanks dat deze nog niet zo lang op Netflix staat, komt er nu een derde seizoen van Élite!

Wat kunnen we verwachten?

– spoiler alert – 

Er is een grote kans dat we in seizoen 3 van Élite meer te weten komen over de dood van Marina. Hoewel we nu dus weten dat Polo verantwoordelijk is voor de dood van Marina (en dus niet Nano), komen er steeds meer dingen aan het licht. Er gebeuren zelfs nieuwe misdaden met andere slachtoffers, waardoor er niemand meer 100% veilig is…

Wie zien we terug in seizoen 3?

Er zijn in seizoen 2 van Élite een hele hoop nieuwe gezichten te zien, en we zijn benieuwd welke acteurs er precies mee zullen gaan naar seizoen 3. Élite blijft Élite en daarom is niemand safe.

Wanneer kunnen we seizoen 3 zien?

Seizoen 3 was al on it’s way, toen het tweede seizoen nog maar net op Netflix stond! Eindelijk heeft Netflix ons iets laten weten over de release date van het derde seizoen. Houd je agenda maar bij de hand, want het nieuwe seizoen komt eerder van je denkt: 13 maart 2020. We moeten nog heel even wachten, maar in de tussentijd kun je je natuurlijk vermaken met andere Spaanse series, zoals Vis a Vis en Las Chicas Del Cable.

Trailer

Vandaag is eindelijk de officiële trailer online gekomen! Kan jij al niet wachten tot de 13e?

LEES OOK:

Beeld: Instagram @eliteisrael.il

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen