HSM

Alles wat we weten over ‘High School Musical 4’

Het lijkt alweer een miljoen jaar geleden dat Disney Channel bekend maakte dat er een High School Musical 4 komt. En tot op dit moment wachten we nog steeds op de details, so unfair! Maar er zijn een paar feitjes die we wel weten.

 

Het zal maar op één manier te zien zijn.

Voor het geval dat je dit nieuwtje van ons gemist hebt, is het belangrijk om te weten dat High School Musical 4 geen film is, maar een serie. Waar je deze serie kunt kijken? Alleen op Disney’s eigen streaming service natuurlijk. Wait what? Ja, een goedkopere versie van Netflix met alleen maar Disneyfilms en shows erop. Could live get any better?

 

Waar is Troy?

We krijgen het bijna niet over ons lippen. Of moeten we zeggen, uit ons handen getikt… Maar de originele cast komt… niet terug. Zelfs hun ouders niet. Sad but true.

 

Er zijn vijf nieuwe karakters.

HSM4 gaat dus niet over Troy, Gabriella, Sharpay en de rest van de crew, maar over vijf nieuwe East High studenten. Toch hebben zij veel met hun voorgangers gemeen.

  • Erin – Een badass voetbalspeler en het enige meisje in het jongensteam. Ze wordt verliefd op de bad boy Derek, maar ze is er niet zeker van of ze haar hart moet volgen.
  • Derek – Is dus die bad boy die ook voor Erin valt. Hij ziet er stoer uit, maar van binnen is hij een softy en een familiemens. Hij kan zowel supergoed voetballen als dansen en geeft ook dansles bij de dansschool van zijn familie.
  • Campbell – Dit is Troy Bolton 2.0. De super knappe voetbalaanvoerder en theaterster, is ook verliefd op Erin en hij is dus niet zo happy als zij liever met Derek wil zijn.
  • Nathalie – Ze is East High’s grootste fan. Ze is loyaal, een cheerleader en Erin’s BFF.

  • TamaraEast High’s voormalige queen bee, die haar plek terug probeert te veroveren.

 

Kun jij niet wachten op een nieuwe groep Wildcats, drama, en mega veel nieuwe liedjes? Dan heb je pech, want er is nog geen release datum. So sit back en wacht rustig op de tien afleveringen die er komen gaan.

 

LEES OOK:

 

Fotografie: High School Musical

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen