Misschien heb je het gemist, maar er komt een deel 3 van de classic chick flick Legally Blonde! We hebben er lang op moeten wachten, maar het gaat toch eindelijk gebeuren.

Legally Blonde

Voor iedereen die de film(s) nog niet heeft gezien (what are you doing?!), even een korte recap. De eerste film kwam uit in 2001 en gaat over Elle die op het eerste oog een stereotype dom blond meisje lijkt. Maar eigenlijk heeft ze een hele hoop in haar mars en is ze super smart. In 2003 kwam het tweede deel van de film uit, en in 2018 tekende Reese voor een derde deel.

Ondanks dat de maak van de derde film wat vertraging heeft opgelopen, begint de productie ervan nu wel heel dichtbij te komen!

Script

Er is namelijk inmiddels bekend wie het script voor de derde film gaat schrijven. Volgens Deadline zouden dit actrice Mindy Kaling (die in The Office speelde en de serie Never Have I Ever schreef) en Dan Goor zijn (de bedenker van de politiecomedy Brooklyn Nine-Nine). Dat klinkt als een gouden combinatie!

Waar gaat deel 3 over?

Waar de film precies over zal gaan is nog niet bekend, maar actrice Reese heeft over de jaren wel veel ideeën bedacht. Zo kwam ze met het idee om Elle verkiesbaar te stellen als president van Amerika!

Dit zijn alle liedjes uit de Netflix serie Never Have I Ever.

Wanneer komt deel 3 uit?

Door het coronavirus is er nog niet bekend wanneer de productie van start zal gaan, maar volgens ET is het plan om de film te releasen op Valentijnsdag 2021.

Dus als je ons zoekt, wij zijn de andere twee films aan het terugkijken en ondertussen onze ‘bend and snap’ aan het oefenen.

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard, Seventeen

Beeld: Legally Blonde