Getty Images Legally Blonde

Alles wat we weten over ‘Legally Blonde’ deel 3

We hebben er lang op moet wachten, maar er komt eindelijk een derde deel van Legally Blonde! De film stond oorspronkelijk op de planning voor februari 2021, maar werd verschoven door het coronavirus. Gelukkig, gaat het filmen binnenkort beginnen! Dit is alles wat we weten over Legally Blonde 3.

Legally Blonde

Voor iedereen die de film(s) nog niet heeft gezien (what are you doing?!), even een korte recap. De eerste film kwam uit in 2001 en gaat over Elle die op het eerste oog een stereotype dom blond meisje lijkt. Maar eigenlijk heeft ze een hele hoop in haar mars en is ze super smart. In 2003 kwam het tweede deel van de film uit, en in 2018 tekende Reese voor een derde deel.

Script

Er is inmiddels bekend wie het script voor de derde film gaat schrijven. Volgens Deadline zijn dit actrice Mindy Kaling (die in The Office speelde en de serie Never Have I Ever schreef) en Dan Goor zijn (de bedenker van de politiecomedy Brooklyn Nine-Nine). Dat klinkt als een gouden combinatie!

Met alle delays vanwege het coronavirus is de productie van Legally Blonde 3 nog niet begonnen. Wel vertelde Mindy Kaling aan Acces dat er een kans is dat de productie begint in 2021, zolang ze groen licht krijgen van Reese Witherspoon herself!

‘Ik schrijf het script met Dan Goor en ik hou gewoon zoveel van deze franchise‘, vertelde ze aan Acces. ‘Ik hou van Elle Woods als personage en toen Reese mij vroeg om het te schrijven, twijfelde ik geen moment. Ik kan niet wachten om te zien wat mensen van mijn versie van Elle Woods vinden. We schreven over haar op haar 40ste en het verschil tussen Elle op haar 21ste en Elle op haar 40ste is so fun to imagine.’

 ‘Ik weet niet wanneer we weer kunnen gaan filmen, maar als Reese het script leuk vindt, zou het awesome zijn om dit jaar nog te beginnen met de productie.’

Check ook: De Gossip Girl reboot: alles wat we tot nu toe weten

Waar gaat deel 3 over?

Waar de film precies over zal gaan is nog niet bekend, maar actrice Reese heeft over de jaren wel veel ideeën bedacht. Zo kwam ze met het idee om Elle verkiesbaar te stellen als president van Amerika!

Wanneer komt deel 3 uit?

Legally Blonde 3 heeft een release date! MGM Studios heeft bevestigd dat de film in mei 2022 uitkomt! Genoeg tijd dus om de COVID delays in te halen.

Wie zien we terug in Legally Blonde 3?

Eén personage die we in ieder geval niet terug gaan zien is Elle’s chihuahua Bruiser, gespeeld door Moonie. Moonie stond constant aan Reese haar zijde tijdens de eerste twee films (they’re both Gemini vegatarians), maar unfortunately is Moonie overleden. We zijn benieuwd of Elle een nieuwe furry sidekick krijgt!

Iemand die we wél terug kunnen verwachten is Elle’s husband, Luke Wilson. Toen Entertainment Tonight hem ernaar vroeg, zei hij dat hij het geweldig zou vinden om terug te keren als Emmet.

‘Ik kan me niks leukers voorstellen’, zei hij. ‘Reese speelde zo’n goed karakter. I’d love to do a Legally Blonde 3.’

Check ook: Deze vragen willen we allemaal beantwoord hebben in het tweede seizoen van Bridgerton

Bron: Seventeen | Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen