Alles wat we weten over Stranger Things seizoen 3!

Het wachten op een nieuwe serie duurt altijd lang, veel te lang. Om je zoet te houden laten de magische makers af en toe wat nieuwtjes slippen. Maar opgegeven moment weet jij niet meer wat je nou wel en niet weet over je favo serie aka Stranger Things. Had je nou gedroomd dat seizoen 3 de ‘grossest season’ off all wordt? Of heeft co-creator Ross Duffer dat echt gezegd? Las je nou op CosmoGIRL! dat er een nieuw seizoen kwam of vertelde je bestie het? Is het waar dat dit het laatste seizoen is? Of is dat een leugen? So much info! Om je leven wat makkelijker te maken hebben we een opsomming voor je gemaakt van alles wat er tot nu toe bekend is over het nieuwe seizoen van Stranger Things!

Wie is Suzie?

Netflix heeft een nieuwe teaser voor Stranger Things seizoen 3 gelanceerd en deze toont ons helaas geen nieuwe beelden, maar de titels van alle afleveringen. Honestly… Heeft dat alleen maar voor meer vraagtekens gezorgd. ‘Suzie, Do You Copy?’ bijvoorbeeld. Uhm, who the f is Suzie? En speelt het nieuwe seizoen zich af in een winkelcentrum, want een andere aflevering heet ‘The Mall Rats’. Hoe zit het met een vermiste lifeguard? Wie is er jarig? So many questions. Hier zijn we dus niets mee opgeschoten. Thanks Netflix voor de teaser, but no thanks.

 

Wanneer kun je seizoen 3 kijken?

Dat is helaas nog niet bekend. Als je de teaser tot het einde hebt gekeken weet je dat je minstens tot 2019 moet wachten.  Gezien alle promo trailers over de zomer van 1985 gaan, voorspellen wij dat seizoen 3 in de zomer van 2019 uitkomt. Dat zou in ieder geval logisch zijn…

 

Het wordt bloederig

‘While it’s our most fun season, it also turns out to be our grossest season,’ zegt Ross Duffer, co-creator van Stranger Things. Dus buckle up ladies!

 

Dit is misschien het laatste seizoen, ever.

De opnames van Stranger Things seizoen 3 zijn afgerond. En hoewel er nog geen nieuws is over een seizoen 4, lijkt het erop dat het tijd is om afscheid te nemen van Eleven en haar vrienden.  Millie Bobby Brown postte namelijk een foto op Instagram met de tekst ‘One More Time’ en de caption ‘Thats a wrap’ en dat klinkt toch best wel definitief.

View this post on Instagram

thats a wrap ♥️

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on

Hierna postte ze in haar Insta Story nog een foto waarop ze aan het huilen is. Finn Wolfhard postte op zijn Insta Stories een video van Gaten Matarazzo, met de caption ‘Last day I’am with Randy Newman’. Hopelijk bedoelen ze voor dit seizoen en niet forever, want we are not ready to say goodbye!

 

LEES OOK:

 

Fotografie: Instagram @officialstrangerthings_

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen