Een tijdje geleden was de releasedatum van het tweede seizoen van You bekend gemaakt. De poster bleek door een fan gemaakt te zijn en niet door Netflix zelf, maar Netflix heeft nu laten weten dat seizoen 2 niet op 26 december te zien is, maar op 30 december. Er is wel al het een en ander bekend over de serie, en wij delen deze informatie maar al te graag met jullie!

Alles wat we weten over You seizoen 2

Mocht je deze serie nog niet gezien hebben, dan raden wij je zeker aan om ‘m even te bingen! Hij is namelijk zó verslavend dat je alle 10 de afleveringen binnen een week gezien hebt. But what’s it about? In You volgen we Joe (a.ka Dan in Gossip Girl) die helemaal geobsedeerd is door de beeldschone Beck. Hij ontwikkelt een obsessieve liefde voor Beck met alle gevolgen van dien.

Spoiler alert!

Aan het einde van seizoen 1 zien we hoe Joe, Beck op gruwelijke wijze om het leven brengt. Hoe hij haar precies heeft vermoord is niet te zien, maar daar gaat verandering in komen. Penn Badgley himself heeft tegen ET het één en ander verklapt over het tweede seizoen van You. Zo weten we nu dat we Beck nog wel terug gaan zien in het nieuwe seizoen, maar alleen in flashbacks van Joe, en dus niet in levende lijven…

Heftige beelden

Penn Badgley laat weten dat de tweede aflevering van seizoen 2 een though one gaat zijn. In deze aflevering komen we er namelijk achter hoe Joe Beck heeft vermoord, en daar zitten heel wat heftige beelden tussen.

Hollywood

Volgens Netflix Nederland verhuist Joe in seizoen 2 naar Hollywood om daar een nieuw leven en bestaan op te bouwen. Hierdoor verwachten wij een hoop nieuwe gezichten te gaan zien in de serie! Ook komen we meer te weten over de traumatische jeugd van Joe. Interesting…

De cast

Naast Joe komen er nog een aantal personages terug in seizoen 2. Dr. Nicky en Joe’s ex – Penny – zullen we waarschijnlijk ook weer te zien krijgen, en Beck alleen in flashbacks.

Victoria Pedretti, Jenna Ortega, Chris D’Elia en James Scully nemen de rollen van Love Quinn, Ellie, Henderson en Forty Quinn op zich. So many new faces!

Ga jij het tweede seizoen van You 30 december in je kerstvakantie kijken? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @pennbadgley