anastasia musical

Er komt een musical van Anastasia!

Heb je Tarzan, The Lion King, Mama Mia én Soldaat van Oranje allemaal al afgevinkt op je musical-lijstje? Nu kan je er nog eentje aan toevoegen, want vanaf September draait er een gloednieuwe musical in het AFAS live theater in Scheveningen, namelijk het verhaal over prinses Anastasia!

Anastasia

Het verhaal van Anastasia is -zo goed als- waargebeurd, en werd gebruikt als verhaal voor een 20th Fox Century tekenfilm. Anastasia was de kroonprinses van Rusland en werd het slachtoffer van de Russische revolutie. Kenmerkend van dit verhaal is het muziekdoosje wat telkens weer naar voren komt in de tekenfilm. Aan de teaser van de musical te zien, zal het muziekdoosje ook in het musical-verhaal terugkeren.

Wist je dat er nog veel meer sprookjes op de waarheid zijn gebaseerd?

Check hier de trailer van de originele film:

https://www.youtube.com/watch?v=EJn_NORTB3M

De Musical

De romantische musical zal ongeveer hetzelfde verhaal vertellen als de tekenfilm uit 1997, en gaat met name over het mysterieuze leven van de laatste Tsarendochter Anya. Om te vluchten voor de Russische sovjet officier Gleb, gaat Anya naar Parijs en wordt ze verliefd op Dmitri. Samen gaan ze opzoek naar Anya haar familie, maar is Anya wel echt de welbekende Anastasia Romanov?

Benieuwd naar nog meer non-Disney prinsessen? Check dan dit rijtje met non-Disney prinsessenfilms!

Cast

De volgende acteurs zullen schitteren in het theater:

Tessa Sunniva van Tol als Anya
Milan van Waardenburg als Dmitri
René van Kooten als Gleb
Gerrie van der Klei als Grootvorstin Maria
Ellen Evers als Lily, en Ad Knippels als Vlad.

AFAS LIVE

Vanaf September is de musical exclusief te zien in het AFAS live theater in Scheveningen. In Scheveningen is trouwens veel meer te doen dan alleen naar leuke musicals gaan! Het heeft een prachtig strand, een pier en genoeg restaurantjes. Gelijk een weekendje Scheveningen plannen dan maar?

Teaser

Last but not least, kun je hier de teaser kijken van jouw aankomende favo musical!

LEES OOK:

Hoofdbeeld: Stage-entertainment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen