sabrina

Archie uit Riverdale en Sabrina uit The Chilling Adventures of Sabrina daten!

OMG, dé crossover van de eeuw; Riverdale en The Chilling Adventures of Sabrina! In de comic-serie daten de twee personages met elkaar en we zijn very excited over deze match!

Archie x Sabrina

What happened and how? Nou misschien weten jullie dat de populaire Netflix-serie Riverdale oorspronkelijk een comic is? En misschien weten jullie ook dat Archie, gespeeld door niemand minder dan KJ Apa in de serie, een eigen spin-off heeft gekregen! In deze comic serie beleefd Archie allerlei avonturen en date dus nu ook Sabrina. What?!

De Twitterpagina die het nieuws deelde, moest de fans er wel even aan herinneren dat dit alléén gebeurde in de comics. In de zesdelige spin-off ontstaat er een match tussen de twee Netflix personages en zo chillen je favo Riverdale karakters zoals Jughead en Veronica -how does she feel about this?- met onze fave teenage witch.

Cross-over

Sinds bekend is dat Sabrina een spin-off  is van Riverdale, schreeuwen fans om een cross-over tussen de twee series. Hoewel wij ook geen nee zouden zeggen tegen een real-life meeting tussen de Riverdale gang en Sabrina, moeten we het voorlopig nog eventjes doen met alleen de comics.

In nummer twee van de Archie comic-serie wordt uitgelegd hoe de twee bij elkaar kwamen. Benieuwd? De comic is Amerikaans, maar we kunnen het boekje gewoon bestellen op Amazon!

Wisten jullie trouwens al dat Kiernan -Sabrina- Shipka de covergirl is van onze nieuwe CG!?

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen