Ariana Grande Coachella cosmogirl

Ariana Grande bekogeld met citroen

Coachella is het festival der festivals; bijna alle celebs zijn er aanwezig. Ook Ariana Grande, die er natuurlijk een amazing perfomance gaf, was present. Haar optreden werd alleen al gauw een beetje zuur… Ze werd bekogeld met een citroen!

Citroen

Ariana zou een show geven waarin ze vier keer van outfit wisselt. Ari stond net haar liedje Break Your Heart Right Back te zingen, toen een vijandige gele vrucht op haar af kwam. Arianna zei geschrokken: ”One of y’all threw a lemon at me … shit.” De zangeres stapte na de aanval van het podium om even bij te komen, maar kwam weer terug met een spetterend optreden. Want when live gives you lemons, make lemonade. You go, boss babe!

Justin Bieber

Als je Coachella kon winnen, deed Ari dat dit weekend: ze bracht NSYNC back en als afsluiter stond ineens de Biebs met haar op het podium. Terwijl wij paaseitjes aan het schilderen waren, vierde Ariana het weekend dus met Justin. De zangeres en zanger zongen samen het liedje Sorry en de fans lost it. Een paar dagen van tevoren zei Ari dat ze die dag niet van plan was om nog een keertje een suprise-optreden te doen met een collega. Het was dus wel leuke verrassing toen Bieber ineens verscheen. Hopelijk nemen de twee een duetje op, want dit smaakt naar meer. Ondanks het zure akkefietje is de eindstand op Coachella: Ari 1, Citroen 0. Al was de aanval van de citroen niet heel sjiek, de kleur is dat wel en perfect voor deze lente.

LEES OOK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen