ariana grande

Ariana Grande is boos op fans door het niet serieus nemen van coronavirus

De hele wereld is in de ban van het coronavirus. Nederland heeft nu extreme(re) maatregelen genomen tegen het virus en toch zijn er mensen die nog steeds hun kop in het zand steken. Dit is ook Ariana Grande niet ontgaan. Uit ergernis deelde de zangeres een aantal berichten waarin ze de situatie probeert uit te leggen aan al haar fans die het virus niet serieus nemen. Maar Ariana Grande is niet de enige die zich uitspreekt over deze situatie, veel meer celebs en influencers proberen hun volgers duidelijk te maken dat het coronavirus meer dan alleen ‘een griepje’ is.

Gevaarlijk en egoïstische mensen

Hoewel iedereen het coronavirus op kan lopen, kijken sommige mensen not a damn te geven. Ariana Grande kan deze mindset niet niet begrijpen en liet dit weten op twitter: “tot mijn verbazing hoor ik verrassend veel mensen zeggen ‘This isn’t a big deal”/”We’ll be fine’. It’s really blowing my mind”.

Lees ook: Op deze manier kun je condooms gebruiken tegen het Coronavirus

“It’s incredibly dangerous en selfish om zo makkelijk met deze situatie om te gaan. De ‘We’ll be fine because we’re young mindset’ brengt de ouderen en mensen met een slechte gezondheid in gevaar. You sound stupid and privilegde en je moet meer zorgen voor anderen!”

Meerdere tweets volgenden waaruit je duidelijk kon merken dat het bij Ariana Grande heel hoog zit dat er zoveel mensen zijn die net doen alsof er niets aan de hand is. We totally agree with you Ari!

“It’s a really scary time”

Ariana is niet de enige die zich zorgen maakt om de gezondheid van de medemens. Ook Taylor Swift heeft op haar Instagram-story een bericht gedeeld over het feit dat het niet serieus wordt genomen door veel mensen. “Guys, ik volg jullie online en ik hou zo veel van jullie, daarom deel ik mijn concerns met jullie over dat dingen niet serieus genoeg worden genomen op dit moment. It’s a really scary time maar we moeten allemaal social sacrifices maken op dit moment”, schrijft Tay.

Coronavirus

Lees hier waarom alle scholen hun deuren hebben gesloten.

En ook Justin Bieber maakt zich zorgen. Hij laat op Instagram aan zijn fans weten dat we nu voorzichtig moeten zijn. “Misschien heb je het virus wel, terwijl je het niet weet…. Don’t spread the disease, blijf zo veel mogelijk thuis en vermijd grote groepen. It’s not just about you, it’s about us… All of us…”.

Ook Nederlandse influencers

Het zijn niet alleen celebs zie zich zorgen maken om hun volgers. Bij Mascha Feoktistova (beautygloss) maken haar volgers zich meer zorgen om haar. De zwangerschap van Masha middenin het virus maken veel van haar volgers onrustig. Er is namelijk niet veel bekend over het coronavirus bij zwangere vrouwen. Op Instagram heeft de beauty vlogger laten weten dat het helemaal goed met haar gaat en niemand zich zorgen hoeft te maken.

Nikkie Tutorials laat in een video op haar story weten hoe trots ze is op iedereen die op dit moment in de zorg werkt. Het is een zware tijd en juist deze mensen gaan het de komende tijd onwijs druk krijgen.

LEES OOK:

Bron: RTLBoulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen