Ariana Grande

Ariana Grande gaat spelen in een nieuwe Netflix musical-film!

OMG, onze gebeden zijn verhoord! We kunnen misschien wel heel gauw Ariana Grande bewonderen in een musical-film die op Netflix komt!

The Prom

Ariana en director Ryan Murphy slaan de handen alweer ineen. De twee werkte eerder ook al samen voor de serie Scream Queens en nu dan voor de verfilming van een heuse Broadway musical! De film zal namelijk gebaseerd worden op de musical The Prom. Het verhaal gaat over vier old school Broadway-sterren, die naar een conservatief stadje afreizen nadat ze gelezen hebben over een highschool student die lesbisch is en haar vriendin niet mee mag nemen naar het eindgala. Ze willen haar helpen en tegelijkertijd weer relevant worden voor de pers.

Sterrencast

Niet alleen Ari is van de partij, maar ook andere grote namen zoals Meryl Streep en Nicole Kidman doen mee. Beide actrices hebben een musical op hun naam staan: voor Meryl Streep is dat The Woods en Mamma Mia! en Nicole Kidman speelde Santine in de Moulin Rouge. Dat belooft veel goeds!

De twee vrouwen spelen twee van de vier Broadway-sterren en Ariana Grande zal Alyssa, de populaire dochter van het hoofd van de ouderraad gaan spelen. Volgens Deadline zou James Corden ook een rolletje in de film krijgen. We can’t wait!

Zoektocht

De rol van Emma -het meisje dat haar vrouwelijke date niet mee mag nemen- is niet gevonden en wordt nu dus nog gezocht in Amerika. Zodra ze haar gevonden hebben, zijn jullie de eerste die het van ons horen! Misschien een extra goede reden om dat tripje naar Amerika te maken zodat jij misschien wel gecast kan worden ;-).

De laatste tijd worden we als film- en serieliefhebbers enorm verwend door het filmuniversum. IMDb gaat namelijk een gratis streamingdienst droppen en deze maand komt eindelijk The Lion King uit!

LEES OOK

Beeld: Instagram @arianagrande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen