ariana grande

Ariana Grande heeft weer een nieuwe tattoo!

Dat Ariana Grande een grote liefde voor tattoo’s heeft, wisten we allang. Het verbaast ons dan ook niks dat ze er nu weer eentje bij heeft laten zetten! De inkt zit op haar ribbenkast en heeft iets te maken met de tattoo voor haar ex Pete Davidson…

Nieuwe tattoo

Afgelopen zomer liet Ari het woord Always in het handschrift van haar toenmalige bae comedian Pete Davidson op haar ribben zetten. Met haar nieuwe portie inkt heeft ze er nu een paar bladeren aan een tak omheen laten maken, zodat het woord nu op een blad staat. ‘Het is geen cover-up, gewoon doorontwikkeld’ schreef ze onder de foto. Gelukkig zit er in deze tattoo dit keer geen spelfout.

Cover-ups?

Al is deze tattoo geen cover-up, liet Ariana eerder wel wat tattoo’s die ze samen met Pete had laten zetten onherkenbaar maken. Onder andere zijn naam die op haar vinger stond en het woord Reborn, die ze beide lieten zetten. Ook liet ze een tattoo zetten over die ter ere van de overleden vader van Pete, en kwam er eentje ter ere van haar overleden ex-vriend Mac Miller voor in de plaats.

LEES OOK:

Fotografie: BrunoPress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen