Ariana Grande is boos op Forever 21

Ariana Grande is mad op kledingwinkel Forever 21. De winkel had een look-a-like van de zangeres gebruikt voor de promotie van hun nieuwe producten; without her knowing. Even leek het erop dat Ari en Forever21 een collab hadden, maar Ariana Grande er niets mee te maken. De superster vond dit totally not OK, en is daarom een rechtzaak begonnen van 8,3 miljoen dollar.

Look-a-like

Ariana Grande was door de winkelketen gevraagd om model te staan voor een collectie, maar had dit aanbod afgewezen omdat ze het niet eens was met het geld wat ze er voor zou krijgen. De winkelheeft nu alsnog de lijn gelanceerd, maar dan met een Ariana Grande look-a-like… Say whut?! Mensen zeggen zelfs dat het model van de campagne nog méér op Ari lijkt dan haar eigen wassenbeeld.

ariana grande

Without permission

Volgens NBC heeft Ariana Grande een rechtszaak van $10 miljoen dolller aangespannen bij de federale rechtbank van Los Angeles. Forever 21 wordt beschuldigt voor het stelen van haar naam en het gebruiken van een look-a-like model, zonder Ari’s toestemming.

Gebruik maken van een look-a-like was niet het enige wat de kledingwinkelketen gedaan heeft. In de video’s hoor je Ari’s song 7 rings én wordt de videoclip zelfs nagedaan. Ook de albumcovers werden nagemaakt. Volgens Ariana zouden haar fans denken dat ze een collab heeft met Forever 21, terwijl dat helemaal niet het geval is. Ariana Grande heeft de winkel aangeklaagd en wil een schadevergoeding van 10 miljoen euro voor het gebruiken van haar looks en nummers zonder toestemming.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @arianagrande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen