Ariana Grande Starbucks

Ariana Grande komt met een Starbucks drankje!

Onze gebeden zijn verhoord: Starbucks komt met een gloednieuw drankje! En nee, niet zomaar eentje, namelijk een drankje die gemaakt is in samenwerking met the one and only Ariana Grande. Onze favoriete twee dingen, koffie en Ari, combined in one: wij zijn happy!

Ari & Starbucks

Ariana en de koffieketen waren al langer aan het hinten dat er iets aan zat te komen. En in het specifiek iets met wolken…

Ariana Grande Starbucks

Ariana Grande starbucks

View this post on Instagram

☁✨ sound on ☁✨

A post shared by Starbucks Coffee ☕ (@starbucks) on

Had je al gelezen dat Ari een foutje in haar nieuwe tattoo had zitten?

The Cloud Macchiato

Het nieuwe drankje zal The Cloud Macchiato gaan heten en is eigenlijk een gewone macchiato met een lekkere laag schuim, maar in de smaken karamel en kaneel! #yummy. Je kan ‘m zowel koud als warm bestellen, en is dus perfect voor die koude druilerige dragen maar ook voor de warme zomerdagen.

In Amerika zal het drankje een vast plekje krijgen op het menu (en is dus niet eens limited edition!), maar het is helaas nog niet duidelijk of ook wij binnenkort in Nederland van dit dreamy cloud drankje kunnen gaan genieten.

Dat Ariana wolken mooi vindt is niets nieuws: zelfs haar eigen parfum heeft de vorm van een wolk. Wist je trouwens dat er ook speciale parfum voor je haar bestaat? Ook is haar favoriete emoji een wolkje.

Ariana Grande starbucks

Ariana Grande Starbucks

Ariana Grande Cloud €34,95 DOUGLAS

Starbucks ambassador

Wij zijn in ieder geval erg blij met deze nieuwe samenwerking tussen deze twee! Misschien zullen er in de toekomst nog meer nieuwe heerlijke Ari drankjes komen?

Ariana Grande Starbucks

https://twitter.com/ArianaGrande/status/1102932519060684800

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen