Ariana Grande & Pete Davidson

It’s official: Ariana Grande en Pete Davidson zijn verloofd

Zo. Je knippert één keer met je ogen en ineens zit er een ring om Ariana Grande’s vinger. Volgens de laatste geruchten zijn zij en lover Pete Davidson verloofd en wait, WHAT?! 

Dat ging bijna sneller dan dat wij deze timeline konden opstellen.

Het is namelijk nog maar vier (!) weken geleden dat de twee samen gespot werden, op de afterparty van Saturday Night Live, waar Pete comedian is (en waar ze elkaar in 2016 voor het eerst ontmoeten). MAAR, juicy detail: Pete had toen nog verkering – of in elk geval nog niet bekend gemaakt dat hij en girlfriend Cazzie David uit elkaar zijn. Hmmm… Interesting.

Lovey-dovey

Vier dagen nadat het eerste gerucht over Ari en Pete naar buiten kwam, kwam dat bericht ineens wél. En wéér vier dagen daarna, werden Ari en Pete opnieuw samen gespot. Dit keer backstage bij de Billboard Music Awards. Een bron vertelde aan People: ‘Pete had zijn arm om haar heen. Ze zagen er heel lovey-dovey uit. Behoorlijk verliefd.’ De volgende dag kon een andere bron het dan ook bevestigen aan People: Petiana is real. Cool.

Daarna gebeurde er in razendsnel tempo van alles. Geruchten over romantische dates, de eerste keer Instagram Story official en hun eerste Insta post samen. Allemaal super cute, super onschuldig, MAAR TOEN…

Oh My God Reaction GIF - Find & Share on GIPHY

… kwam op 2 juni het bericht naar buiten dat Pete twee (!) tattoo’s voor Ariana liet zetten. De Dangerous Woman oortjes achter zijn oor, en de letters AG (Ariana Grande, duh) op zijn duim.

View this post on Instagram

We had a good night.

A post shared by LONDON REESE (@londonreese) on

Pete Davidson tattoo Ariana Grande

En dan blijft er natuurlijk nog maar één ding over dat (bijna) net zo permanent is als een tattoo: trouwen. So Pete put a ring on it. Blijkbaar.

Verlovingstweets

Kamp Petiana heeft tot dusver nog niet gereageerd op het gerucht. Maar Ari heeft wel Tweets geliked die over de verloving gaan en anno 2018 is dat basically the same thing. En je weet wat ze zeggen: when you know, you know. Dus, love is real guys!

Update 13/06

Stop de persen! THE RUMOURS ARE TRUE! Ari is gespot met een big ass verlovingsring om haar vinger — en blijkbaar draagt ze ‘m al sinds 2 juni!

Vrienden van Petiana weten te vertellen dat Pete maar liefst $93.000 neerlegde voor een peervormige VVS1 clarity diamant van 3.03 karaat. Klinkt voor ons ook als een groot vraagteken. Maar blijkbaar is dit the best of the best. De ring werd speciaal voor haar gemaakt door NYC juwelier Greg Yuna.

Verder vertellen de bronnen dat het ongeveer twee weken duurt om de ring te maken. Dus voor wie zin heeft om de math te doen en terugrekent naar wanneer Pete dan ongeveer de ring om Ari’s vinger geschoven moet hebben, komen we uit op… Vijf minuten nadat ze samen waren.

Figure It Out What GIF by CBC - Find & Share on GIPHY

Ach. Liefde. It works in mysterious ways. 

Cheers to the happy couple! 

Bekijk de beelden van Ariana’s verlovingsring hier.

Rhyming Leonardo Dicaprio GIF - Find & Share on GIPHY

Lees ook: Ariana Grande is onherkenbaar in haar laatste fotoshoot.

Fotografie: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen