Ariana Grande wil gerechtigheid voor overleden ex-vriend Mac Miller

Volgens bronnen wil zangeres Ariana Grande dat de gearresteerde drugsdealer die verdacht wordt van het leveren van drugs aan overleden ex-vriend Mac Miller, voorgoed achter de tralies verdwijnt.

Mac Miller

Mac Miller, die bijna een jaar geleden aan een overdosis drugs zou zijn overleden, was een bekende rapper en was de laatste maanden van zijn leven ook open over zijn drugsgebruik. Inmiddels heeft de Amerikaanse DEA (Drug Enforcement Administration) de drugsdealer van Mac opgepakt voor de verdenking van het leveren van vervuilde drugs aan de rapper, die kort erna overleed.

Vooral ex-vriendin Ariana Grande was volledig heartbroken van zijn dood en zegt volgens bronnen nu dat ‘iedereen die iets te maken heeft met de dood van haar ex-vriend’ zij het liefst achter slot en grendel ziet verdwijnen. Ook zette zij eerder een tattoo ter eerbetoon aan Mac.

Verdachte

De 23-jarige Cameron James Pettit zou met opzet drugs aan Mac hebben verkocht die, zonder dat de rapper dit wist, het stofje fentanyl bevatte. Deze stof leidde in combinatie met alcohol en cocaïne uiteindelijk tot het overlijden van Mac.

Kort na zijn dood zou Cameron een bericht naar een vriend hebben gestuurd met hierin ‘de kans is groot dat ik doodga in de cel.’

Er zal vermoedelijk een officiële aanklacht volgen tegen de drugsdealer, die neerkomt op dood door drugshandel. Terwijl de DEA ondertussen voor deze aanklacht meer bewijs verzameld, zit Cameron momenteel vast.

Door de arrestatie zou Ariana het gevoel hebben al wat dingen te kunnen afsluiten rondom de dood van haar ex-vriend. Ook al weet ze dat tot ze gerechtigheid heeft, dit nog niet het einde is.

 

Bron: NU.nl, TMZ

Beeld: Instagram @arianagrande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen