Dat Ariana Grande een zwaar jaar achter de rug heeft, is niemand ontgaan. Haar ex Mac Miller overleed en haar verloving met Pete Davidson liep stuk na een aantal maanden. But, she remains strong. Ze heeft onder andere ons lijflied ‘Thank u, next’ gereleased en nu won ze the ‘Woman of the Year’ award tijdens de Billboard’s Women in Music 2018. Toen ze haar speech ging houden, bleek deze best emotioneel. Dit was ook de eerste keer dat Ariana in het openbaar sprak sinds de breuk met Pete.

‘Ik heb geen idee waar ik mee bezig ben’

Ariana begint haar speech door te laten zien dat ze helemaal niet had verwacht te winnen en reageert: ‘Dit is zo overweldigend, ik ben spontaan vergeten wat ik allemaal wilde zeggen.’ Daarna gaat ze verder en vertelt ze hoe ze zich echt voelt op dit moment. ‘Dit was een van de beste jaren in mijn carrière, maar het ergste jaar van mijn leven. Dat zeg ik niet voor het medelijden, maar omdat veel mensen naar iemand zoals ik, een artiest die misschien wel op het beste moment van haar carrière zit, kijken en denken: ‘zij heeft haar leven echt op een rij’ en ‘zij heeft het allemaal’.

Op het gebied van Ari’s carrière gaat het better than ever maar in haar persoonlijke leven gaat zeker niet alles vlekkeloos. Hierover zegt ze in haar speech: ‘Wat betreft mijn persoonlijke leven: ik heb werkelijk waar geen idee waar de f*ck ik mee bezig ben. Ik wil maar zeggen dat als jij iemand bent die geen idee heeft wat het volgende hoofdstuk in je leven gaat zijn, je niet de enige bent.” 

Let’s hope dat Ari’s persoonlijke leven net zo mooi mag worden als haar carrière!

Bekijk hier haar hele speech op de Billboard’s Woman in Music 2018.

 

LEES OOK:

 

Fotografie: Youtube