Voor wie een trouwe fan is van Ariana Grande, Miley Cyrus en/of Lana del Ray heeft vast gezien dat de drie zangeressen een teaser van hun nieuwe song hebben gedeeld. HUN song? Ja, deze 3 powerbabes zingen samen de titelsong van upcoming movie Charlie’s Angels! Twee dagen geleden postte Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana del Rey een korte teaser op instagram en twitter over hun nieuwe song.

Collaboration

Op de film Charlie’s Angels moeten we nog even wachten, deze draait namelijk pas 9 januari in de biscoop, maar de videoclip van de titelsong verschijnt morgen al op YouTube! Voor Ariana Grande en Miley Cyrus is het niet de eerste keer dat ze samen zingen. In 2015 zongen de meisjes namelijk het nummer Don’t dream it’s over van Crowded House. Dit gebeurde tijdens het benefietconcert van Ariana, na de aanslag in Manchester.

Girlpower

De film gaat over 3 vrouwelijke detectives (Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska) die werken voor de mysterieuze Charles Townsend. De Townsend Agency is wereldwijd aan het uitbreiden en meerdere teams met slimme, zwaar getrainde bad ass vrouwen worden geleid door verschillende Bosleys. Een jonge IT-er waarschuwt voor een gevaarlijke technologie, en de Angels komen in actie om de wereld te redden!

Check de trailer hier:

Wat vind jij van de samenwerking tussen Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana del Ray? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl!

LEES OOK: