Tammin Sursok, Austin Swift & Taylor Swift

Austin Swift en Tammin Sursok gaan samen in een film spelen

De familie Swift is klaar voor world domination! Terwijl Taylor Swift al jarenlang de charts domineert, gaat haar broertje Austin nu ook voor een leven in Hollywood. Hij scoorde namelijk de hoofdrol in de nieuwe indie film Whaling! 

Plot twist

In de film, die als je het ons vraagt best een beetje luguber klinkt, komen een broer en een zus na jaren geen contact te hebben gehad weer samen, om de as van hun overleden moeder uit te strooien tijdens een road trip. Onderweg komen ze een dealer tegen. Deze ontmoeting gaat voor een major plot twist zorgen.

De dealer wordt gespeeld door Austin. Tammin Sursok (je weet wel, Jenna uit Pretty Little Liars) ging er met de rol van de zus vandoor. Zij schreef overigens ook mee aan het script, samen met haar hubby Sean McEwen.

Hoewel het verhaal behoorlijk sketchy klinkt, komt Whaling toch echt onder de categorie ‘comedy’ te vallen. Kunnen we ons moeilijk inbeelden, maar we geloven Austin en Tammin op hun mooie blauwe ogen.

De opnames van de film zijn net begonnen in Oklahoma. De releasedatum is nog niet bekend. Hopelijk duiken er snel wat stills van de set op, want we kunnen niet wachten om de knappies in actie te zien!

Bekijk ook: Modern Family STOPT!

Fotografie: BrunoPress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen