SOS lijn FOX

Awkward date? Zo kom je weg zonder een smoes te hoeven bedenken!

Heb je ook ooit een date gehad die zó slecht was dat je het liefst wilde wegrennen, maar niet wist hoe je jezelf eruit kon praten? Of het nou een date is of andere awkward situatie waaruit je moet worden gered: FOX Nederland is je redder in nood. Ze hebben namelijk nu iets superslims, waardoor je niet meer zelf een smoes hoeft te verzinnen!

Haal-me-hier-weg lijn

FOX komt namelijk met de ‘haal-me-hier-weg lijn’: een lijn waarmee je de perfecte smoes krijgt als je eigenlijk liever op de bank chillt. Het enige wat je hoeft te doen is de Instagram Story van @Fox_Nederland te openen en omhoog te swipen. Hierdoor kom je gelijk in een WhatsApp gesprek met het officiële account van Fox terecht.

Stuur vervolgens hierin een berichtje met ‘Haal me hier weg!🚨’ (wat al automatisch voor je klaar staat) en FOX reageert direct met drie smoesjes die je kunt gebruiken, die 100% een ticket naar huis verzekeren.

Smoesjes

Als je één van de drie smoesjes hebt gekozen, wordt je vervolgens binnen een minuut gebeld. Hierdoor kan je gelijk met wat acteer skills vertrekken.

Neem je de telefoon op, dan hoor je zelfs een bandje dat bij jouw gekozen smoes hoort. Bij ‘mijn beste vriendin heeft liefdesverdriet’ hoor je bijvoorbeeld écht een meisje aan de telefoon huilen en bij ‘je moet je moeder nog uit bad halen’ hoor je een vrouw roepen dat je haar moet komen halen aangezien ze er inmiddels al uitziet als een ‘verschrompelde rozijn’! 😂

Een gefaalde date zorgt wel voor grappige verhalen: check hier de awkward date momenten van onze lezeressen!

FOX gesprek

9-1-1

Natuurlijk is deze lijn niet voor niks opgezet. De lijn is namelijk onderdeel van een campagne van FOX om de nieuwe serie 9-1-1: Lone Star te promoten. Als je je awkward date hebt verlaten, kun je namelijk lekker thuis chillen en deze serie kijken! De serie gaat over politieagent Owen die als enigste van zijn team een ernstige brand overleefde. Hij moet nu een heel nieuw politieteam opzetten, en hier komt natuurlijk de nodige spanning bij kijken.

Wist jij ook al dat WhatsApp een nieuwe functie heeft?

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen