kardashian

Baby news: Kim Kardashian’s vierde kindje komt in mei!

Er is weer een nieuwe baby billionaire on the way! In januari maakte Kim Kardashian en haar man Kanye West bekend een vierde kindje te verwachten en inmiddels zijn ze al heel druk met de voorbereiding op de komst van de vierde spruit!

Draagmoeder

Het is je misschien al opgevallen dat Kim K. niet zelf met een dikke buik rondloopt. Huh? De nieuwste member van de family wordt namelijk op de wereld gezet door een draagmoeder. Ook de kleine Chicago, die vorig jaar januari werd geboren, werd het leven geschonken door een draagmoeder. De draagmoeder van de aankomende baby is niet dezelfde als die van baby Chi. Zij is namelijk op het moment weer zwanger voor een ander stel.

Maar waarom een draagmoeder? Na de bevalling van zowel North als Saint, raadde de arts aan dat wanneer Kim en Kayne nog meer kinderen wilden krijgen in de toekomst, ze dit via een draagmoeder moesten doen. Tijdens de zwangerschap van de eerste twee kiddo’s ging het namelijk niet zonder complicaties, en daarom wilden het stel geen risico’s nemen.

It’s a boy!

Volgens geruchten, die inmiddels bevestigd zijn door Kim herself, weten we dat de baby komende mei geboren wordt én een jongetje zal zijn. Kim heeft altijd al een groot gezin willen hebben en ze is al aardig goed op weg. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd welke naam de baby boy zal krijgen. Van windrichtingen tot heiligen en steden, met dit koppel kunnen we alles verwachten als het op namen komt (dat geldt voor Kylie ook trouwens).

In een live uitzending van Jimmy Kimmel vertelde Kim dat de baby waarschijnlijk de eerste vier dagen door het leven zal gaan zonder naam, en pas wanneer ze een connectie voelt tussen een naam en het kindje, deze gegeven zal worden aan de baby. Wél zat ze te denken aan Rob, de naam van haar broer. We zullen in ieder geval nog een maand moeten wachten!

More baby news

We weten inmiddels dat de Kardashians zich graag voortplanten. Dat Kimye een vierde kindje verwachten kwam voor ons dan ook niet als een big surprise. Kylie daarentegen, heeft ook verschillende hints laten droppen over een broertje of zusje voor de kleine Stormi. Kylie kennende laat ze ons maar al te graag nog even gissen over de mogelijke baby No 2.

Wij zijn in ieder geval heel nieuwsgierig naar de nieuwe bébé!

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @kimkardashian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen